Intre prieteni invidia nu-si are locul. Ma bucur de cate ori vad cele mai bune telefoane, haine si masini la prietenele mele, le admir parfumul scump, le laud machiajul si ma intristez cand vad ca nu au huse, carcase sau folii de protectie pentru telefoanele scumpe.
Asa trebuie sa procedeze un prieten bun, de aceea BrandGSM este prietenul tuturor posesorilor de telefoane fiindca le asigura accesorii care sa le protejeze 100%.
In prezent, din acest magazin, se poate cumpara husa iphone XS, cu toate ca telefonul nu a fost inca lansat pe piata.
Nu poti sa stai nepasator in fata acestei atitudini preventive si a acestor dovezi de empatie fata de clienti.
Huse iphone XS se pot cumpara in exclusivitate si in avans de pe site-ul magazinului amintit ca noua si costisitoarea achizitie sa fie ferita de riscul de a se defecta, de a se sparge sau zgaria.
Un telefon elegant, valoros este la fel de frumos si cu husa iphone XS, fie ca sunt transparente si cu marginile cauciucaute, fie ca sunt viu colorate.
Cu siguranta ca noul telefon va avea functii care il va face ravnit de multi cumparatori, dar din pacate, nu toti doritorii vor avea acces la el, fiindca va fi in editie limitata.
La fel se va intampla cu husele si carcasele. Acum asteapta cuminti sa fie comandate, mai tarziu nu se vor mai gasi.
Brand GSM va incurajeaza sa va cumparati si noul telefon, dar si accesorii de protectie pentru a-l pastra frumos si functional mult timp, iar investitia sa fie protejata.
In ciuda importantei lor si a valorii pe care o securizeaza, pretul este cuprins intre 29 de lei si 45 de lei si merita comandate acum, cat se gasesc.
Nu exista mai mare dovada de prietenie ca acesta: cineva sa iti puna la dispozitie produse care sa iti securizeze valorile materiale si spirituale.
Da, telefonul face parte si din valorile spiritual, gandindu-ne la pozele pe care le facem cu el in momentele importante: serbarile scolare ale copiilor, aniversarile celor dragi, primirea unor premii in cadru festiv.
Tot prin intermediul lui comunicam cu cei dragi si aflam vesti de la cei plecati sa lucreze departe.
Vestile bune vin tot pe acesta cale ca si sarcinile de serviciu sau comenzile pe care le preluam ca liber profesionisti.
Astept noul telefon, iar husele si carcasele (cumpar mereu mai multe, fiindca le schimb in functie de imbracaminte sa ne asortam perfect) le voi primi astazi.

Spune si tu parerea...