Tehnologia a avansat atat de mult incat in momentul de fata multi dintre noi stocheaza in mediul digital informatii extrem de importante pentru acestia, informatii pe care nu doresc sa le piarda. Cu toate acestea, exista cazuri in care din diverse motive datele stocate in mediul digital sunt pierdute, situatie care cu siguranta nu este deloc placuta. Pentru a evita o asemenea situatie trebuie sa facem o copie de rezerva cu informatiile pe care nu dorim sa le pierdem. Usor de zis, greu de facut, nu-i asa? In cazul in care alegi programul potrivit pentru backup nu este deloc greu, ba dimpotriva, procesul de backup se realizeaza extrem de simplu. EaseUS Todo Backup este programul care face ca operatiunea de backup sa fie una extrem de simplu de realizat. Pentru ca aceasta operatiune sa fie extrem de simplu de realizat, EaseUS Todo Backup te lasa sa alegi ce tip de backup doresti sa faci. In functie de acest criteriu poti alege unul dintre urmatoarele tipuri de backup:

  • In cazul in care doresti sa pui la adapost doar annumite fisiere atunci poti opta pentru backup-ul de fisiere. Prin selectarea acestei optiuni de backup vei evita utilizarea unui spatiu mare din mediul de backup si de asemenea vei diminua timpul de lucru al acestei operatiuni.
  • Daca tot ceea ce ai computer este foarte important pentru tine si nu te poti lipsi de respectivele informatii atunci backup-ul de hard disk este cu siguranta optiunea pe care trebuie sa o selectezi din momentul in care deschizi programul EaseUS Todo Backup. Prin intermediul acestei optiuni vei putea crea o copie de rezerva a tot ceea ce ai stocat in computer, indiferent de tipul fisierelor stocate. Avand in vedere ca este o operatiune complexa, dimensiunea copiei de rezerva va fi destul de mare iar timpul necesar acestei operatiuni va fi un pic mai mare decat in situatia prezentata mai sus.
  • Caderea sistemului de operare nu mai trebuie privita ca o drama deoarece in momentul de fata exista EaseUS Todo Backup. Prin selectarea optiunii de backup de sistem oferita de catre acest program, poti crea o copie de rezerva atat a sistemului de operare cat si a aplicatiilor instalate la momentul backup-ului.
Citeste si:   De ce recomand ITdepot.ro

In concluzie, EaseUS Todo Backup este programul pe care daca il folosesti nu iti mai faci nici un fel de problema cu privire la posibilitatea pierderii anumitor date pe care le ai stocate in computer.

Facebook Comments

Spune si tu parerea...