O viata selecta este idealul dupa care alearga toti oamenii. Selecta nu este un simplu adjectiv, rostit ca sa impresioneze pe cei care il aud, ci este un cuvant complex, care in cazul de fata inseamna: liniste, confort, loc de pacare, locuinta economica si sigura, zona linistita si frumoasa.

Conteaza mult cat de mari sunt camerele apartamentului. In trecut, din cauza dimensiunilor acestora, cei care locuiau la bloc declarau cu nemultumire ca stau „intr-o cutie de chibrituri”.

In spatiul acela minuscul era inghesuit mobilierul si printre el faceau slalom oamenii care locuiau in acel spatiu. Ei nu experimentau niciodata pobabil bucuria intoarcerii de la serviciu, bucuria zilelor libere, in care omul se trezeste la ora la care doreste, daca nu are un alt program si poate sta in patul sau urias si moale, cat doreste.

Cand in casa este ca afara, nu se poate experimenta bucuria pe care o ofera adapostul acela familiar in care este cald si bine, chiar daca afara bate un vant taios, este un ger de lipeste narile si ingheata pietrele sau ploua torential.

President Residence Craiova, cartierul ideal in care cat mai multi oameni isi doresc sa traiasca. Acolo se ofera locatarilor viata selecta pentru care depun efoturi financiare si spirituale.

Ce inseamna cartier ideal?

  1. Sa fie plasat intr-o zona linistita, deoarece conteaza mult ce priveliste are omul de la fereastra sa, cand isi arunca ochii pe geam. Acesta se intristeaza cand vede multe cruci sau gramezi de gunoaie si blocuri vecine de pe care cade tencuiala. Oamenii din mijlocul oraselor iubesc sa vada copaci falnici, multa vegetatie, cladiri moderne si sa stie ca sunt inconjurati de semeni linistiti.
  2. Sa fie racordati prin mijloacele de transport in comun si prin oportunitatile cartierului la elementele actuale de civilizatie. Sa poata ajunge repede la un teatru, la un mall, la un bancomat, sa fie in apropiere gradinite si scoli ca educatia copiilor sa fie la indemana si sa nu se faca prin depunerea unor eforturi mari. O scoala buna in apropierrea casei valoreaza enorm, fiindca sunt parinti care se trezesc cu 2 ore mai devreme, sa isi duca la scoala copiii cu masinile lor.
  3. Sa fie un cartier populat de lume selecta in sensul pozitiv al cuvantului. President Residence Craiova dispune de 800 de apartamente si de 800 de locuri de parcare. Sunt triste zonele aproape pustii, putin populate prin care oamenilor le este teama sa treaca la anumite ore. Omul este cel care sfinteste locul prin prezenta lui.
  4. Sa fie un cartier sigur si blocurile sa fie sigure din toate punctele de vedere. Constructorul a luat in calcul furtuni violente, vanturi puternice si cutremure de intensitate mare si a gasit formula ideala ca blocurile sa ramana in picioare si locatarii lor sa nu aiba de suferit, in caz de nenorocire. In plus, in blocuri nu poate intra oricine, fiindca securitatea locatarilor este pe primul plan.
  5. Camere aerisite, apartamente economice, astfel incat facturile sa nu fie piperate. Dezvoltatorul a gandit proiectul ca apartamentele sa beneficieze cat mai mult de lumina naturala a soarelui, iar izolatiile sunt atat de bine facute, incat costul incalzirii iarna este acceptabil.
  6. Apartamentele sa aiba balcoane amenajate din care locatarii sa poata admira orasul, in timp ce isi beau cafeaua si stau de vorba.
  7. Cartierul sa dispuna de institutii care sa acopere toate sectoaele de activitate de care locatarii au nevoie: sanatate, shopping, educatie, cultura, parcare, restaurante, sport si divertisment.
  8. Oferta imobiliara sa fie diversa, fiindca anumite pesoane au nevoie de o garsoniera, in timp ce familiile numeroase vor apartamente cu tei camere.
  9. Preturile sa fie accesibile.

Toate aceste dorinte ale oamenilor care isi doresc o viata selecta sunt indeplinite pe rand, daca se muta in acest catier. Viata si sanatatea lor sunt sigure in apartamentele din President Residence Craiova, fiindca atat la faza de poiectare, cat si la construirea propriu-zisa a cartierului si-au dat concursul profesionisti cu inalta pregatire si toata lumea a lucrat cu maxima responsabilitate.

Din fericire pentru cei care isi cauta o casa, mai sunt inca locuri libere in aceste blocuri noi, elegante si spatioase, iar potentialul cumparator poate oricand sa programeze o vizita, sa se convinga singur de oportunitatile oferite de dezvoltator celor care aleg sa locuiasca in aceasta zona a orasului care, in mod paradoxal, este una centrala, dar linistita si care ofera pivelisti de vis.

Apartamentele sunt proiectate astfel incat fiecare membru al familiei sa aiba propriul sau spatiu de relaxare, in momentul in care simte nevoia sa se retraga.

Pe site sunt oferite informatii complete despre fiecare cladire, despre suprafetele apartamentelor, dar si ale balcoanelor, precum si optiunea de configurare. Locuitorii cartierului pot opta pentru garaj subteran sau suprateran, echipare standard a apartamentelor sau premium.

Amplasarea locuintei, suprafata acesteia si modul in care a fost construita influenteaza mult starea de spirit a locatarilor.

Casa este oaza de relaxare, este paradisul pe care oamenii il parasesc cu greutate, in niciun caz ea nu trebuie sa fie un spatiu de penitenta.

O locuinta buna inseamna sanatate fizica si spirituala, satisfactie maxima si randament in tot ceea ce face persoana care sta in casa aceea.

Nevoia de o casa de calitate se situeaza pe primul plan, fiindca omul are nevoie de un adapost in care sa doarma, sa isi asigure igiena, sa isi prepare hrana si sa o consume.

President Residence Craiova reprezinta acel „acasa” in care omul se simte primit cu toata dragostea si atentia din lume, spatiul in care se poate dezvolta pe deplin si in care va fi pe deplin multumit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here