Parintii grijulii se gandesc din timp la educatia copiilor. Nu este o fita sa iti inscri copilul la cursuri de limbi straine. Este o necesitate!

Tatal meu spunea ca viitorul acestei generatii este legat de doua lucruri: computere si limbile straine. Pot sa spun, din propria experienta, ca a avut departe. Pentru a le asigura un viitor bun celor mici, este indicat sa ii meditam, de la varste cat mai fragede, pentru insusirea unei limbi straine. Cu cat sunt mai mici, cu atat vor deprinde mai usor limbajul, vocabularul si accentul specific. Asimiliarea de noi informatii se face natural, fara un efort prea mare. Fata de un adult, un copil va invata foarte repede, cu atat mai mult cu cat procesul nu se va face in modul traditional. Daca iti doresti ceva cu adevarat de calitate, acel loc unde copilul sa nu se plictiseasca sau sa se simta timorat, atunci cea mai buna solutie pentru tine este centrul de meditatii Capri.


Copilul trebuie sa se simta in largul sau pe parcurul orelor de meditatii. Doar asa va invata toate notiunile usor si repede. De asta vor avea grija profesorii special pregatiti pentru instruirea elevilor de toate varstele. Si pentru ca limba engleza este una din optiunile frecvent alese de parinti, este bine de stiut ca acest centru are cursuri engleza pentru copii la preturi foarte avantajoase. Cei mici pot studia individual sau in grupouri mici. Fiind astfel structurate, atentia dascalilor va fi indreptata catre fiecare elev in parte. Explicatiile vor fi clare si cursurile create in asa fel incat sa fie pe intelesul copiilor.           Tehnica de predare este una moderna, diametral opusa metodei scolare clasice. Astfel copilul tau va fi plin de interes si relaxat. Aici sunt permise dialogul si exprimarea libera. Copiii au personalitati foarte puternice si, de aceea, cursurile pentru o limba straina trebuie alese cu mare grija astfel incat sa nu ii indeparteze din start. Centrul de meditatii Capri garanteaza faptul ca cei mici vor fi atrasi de la inceput de aprofundarea limbii engleze, deaorece profesorii de aici stiu cum sa faca din invatare o joaca de copil.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here