Deși reprezentantele sexului frumos par ceva mai favorizate atunci când vine vorba despre oferirea de cadouri, nici bărbații nu au prea multe motive să se plângă. Cu toate acestea, găsirea unui cadou care să fie acel ”ceva” care să fie de-a dreptul perfect. Nu există o recomandare clară privind cadoul ideal pentru barbați, dar nu ai cum să nu dai greș dacă îi oferi ceva care să se potrivească precum o mănușă cu personalitatea lui.

Sportivul

Pentru acei barbați care adoră sportul, în ideea că și fac mișcare, nu doar se rezumă să comenteze meciurile de fotbal alături de un prieten și un pahar de bere, reușești de fiecare data să dai lovitura cu ceva care are legătură cu domeniul. Un abonament la sală, la meciurile echipei favorite, suveniruri sportive, echipament special, un smartwatch performant, autograful sportivului pe care îl admiră sunt doat câteva sugestii.

Glumețul

În grupul tău de prieteni se află, cu siguranță, unul mereu pus pe glume, gata mereu să facă o farsă amuzantă sau să spună un banc pe care toată lumea să îl adore. Este genul de persoană care îți aduce zâmbetul pe buze, așa că vrei să fii la înălțime, cu un cadou potrivit. Dar, hai să recunoaștem, este atât de greu încât îți vine să renunți. Stai un pic, trage aer adânc în piept și vezi și care este și recomandarea noastră în acest sens: nu cheltui bani mulți pe un cadou pretențios, ci mai bine unul mic, dar personalizat: tricouri cu mesaje haioase, o brichetă care stropește cu apă, un pix cu cerneală invizibilă și altele asemănătoare. Cu siguranță le va aprecia, și chiar le va folosi pentru a smulge zâmbete celorlați, cu alte ocazii.

Romanticul

Aproape toate femeile își doresc drept partener un bărbat romantic, care nu doar să țină minte toate aniversările, dar să nu piardă niciun moment în care să îi arate cât de importantă este EA, și cât de mult este recunoscător pentru iubirea reciprocă. Deși la prima vedere nu pare să fie atât de greu să găsești un cadou romantic pentru partener, ținând cont că și tu, la rândul tău, ești o fire romantică, descoperi că lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Când este vorba chiar despre soțul tău, niște butoni de cămașă simpli și eleganți, eventual și cu inițiala ta sau a lui pe ei, ai reușit cadoul perfect. O escapadă doar voi doi, într-un weej-end este din nou un cadou potrivit, sau chiar și o cină romantică, la lumina lumânărilor…

Elegantul

Cu siguranță, acest tip de bărbat apreciază cadourile de calitate, și de bun gust, cum este și un portofel port acte Giftday. Cadoul perfect pentru el trebuie să fie elegant, dar și util în același timp. Accesorii de birou, un ceas de firmă, un ac de cravat din argint sau chiar aur, o curea din piele naturală, o geantă office din același material sunt câteva sugestii din care ai putea să te inspiri. Atenție însă, nu cumpăra ceva ieftin sau contrafăcut, pentru că riști o reactive pe care chiar nu ți-o dorești.

Tocilarul

Orice ține de tehnologie, gadget-uri, aplicații pe mobil și nu numai sunt domeniile care îl pasionează pe iubitul tău? Atunci arată-i că pasiunile lui sunt importante pentru tine, și de aceea vei reuși un cadou perfect cu ceva de genul: un mouse performant, accesorii pentru telefonul mobil pe care nu le are încă, o consolă de jocuri, baterii externe și multe altele. Este ușor să găsești un astfel de cadou, pentru că mereu apar pe piață noi și noi gadget-uri care îl vor cuceri, cu siguranță.

Carieristul

Este genul de bărbat care adoră să fie pe primul loc, iar cariera este foarte importantă pentru el. Nu de puține ori rămâne peste program pentru a ști sigur că a găsit cea mai bună soluție pentru o problemă de la serviciu, ba chiar își mai ia de lucru și acasă. Greu de ”citit”, este destul de dificil să îi poți oferi ceva care chiar să îl impresioneze. Nu dai greș dacă alegi acele daruri pe care poate să le folosească în activitatea sa zilnică de la serviciu: un set de instrumente de scris de bună calitate, accesorii pentru birou, un ceas de birou sau de perete, papetărie de bună calitate.

Sufletul petrecerii

La fel ca și în cazul glumețului, ai parte și de un prieten considerat de toată lumea ”sufletul petrecerii”? O sticlă de vin bun sau o băutură fină, o cutie cu trabucuri de bună calitate, o tabacheră, o ploscă din argint, o brichetă de firmă, un desfăcător de sticle special și multe altele. Vei reuși să îl impresionezi dacă nu îl tratezi cu superficialitate, așa că mare atenție: nu este deloc un amator sau un ușuratic, așa cum ai fi tentat/ă să îl caracterizezi!

Eternul călător

Mulți bărbați adoră să călătorească, așa că pentru ei ”acasă” este doar locul unde poposesc puțin între două excursii. Nu este atât de greu să găsești cadoul potrivit pentru el, pentru că trebuie să aibă legătură cu pasiunea lui pentru călătorii: bilete de avion, genți de voiaj de firmă, seturi de călătorie și nu numai. Știi dacă iubește muntele sau marea? Atunci cadoul potrivit va fi cel legat de tema marină sau poate unele obiecte necesare pentru camping…

Nu este prea greu să găsești cadoul potrivit pentru un bărbat, dacă ții cont de personalitatea acestuia. Atenție însă: nu trata cu superficialitate subiectul, pentru că riști să greșești chiar grav!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here