Atunci cand vine vorba despre bugetul pe care il alocam pentru reamenajarea casei, reamenajarea living-ului inghite cea mai mare parte din acest buget. De ce? Pentru ca living-ul este din ce in ce mai important in viata noastra avand in vedere ca in interiorul acestei camere ne relaxam si ne reincarcam bateriile dupa o zi de munca lunga, obositoare si stresanta. De asemenea, in living ne primim si musafirii ceea ce inseamna ca aceasta camera trebuie sa arate ireprosabil din punct de vedere a modului in care este amenajata. Acestea fiind spuse, iata cateva ponturi ce trebuie respectate pentru a putea utiliza cat mai eficient spatiul dintr-un living.

Citeste si:   Cele mai vandute vile cu arhitectura moderna

Avand in vedere ca mobila ocupa o mare parte din camera, indiferent de tipul camerei, trebuie acordata o atentie deosebita mobilierului pentru living. Este acesta mult prea voluminos? In alcatuirea mobilei se gasesc piese de mobilier de care nu avem nevoie? Acestea sunt doar doua dintre intrebarile pe care trebuie sa ni le adresam in momentul in care dorim achizitionarea unei mobile pentru living. Pentru a fi siguri ca mobila pe care o achizitionam este ceea ce avem nevoie, mobila la comanda este din punctul meu de vedere solutia cea mai potrivita. Prin apelarea la aceasta metoda achizitionam doar ceea ce avem nevoie si in cantitatea de care avem nevoie. Avand in vedere acest lucru recomand living la comanda.

Citeste si:   Ce trebuie sa stii despre casa de marcat cu jurnal electronic?

Modul in care sunt aranjate obiectele ce se afla in componenta unui living este un alt pont ce trebuie avut in vedere pentru a putea utiliza la maxim spatiul dintr-un living. Acestea trebuie pozitionate cat mai aproape de pereti astfel incat centrul camerei sa ramana intodeauna liber.

In cazul in care pana in momentul de fata nu dadeai foarte mare atentie culorilor ce alcatuiesc paleta cromatica din living este cazul sa o faci deoarece aceasta influenteaza foarte mult perceptia pe care o avem asupra spatiului unui living. Degeaba un living este spatios daca paleta de culori din cadrul acestuia este una inchisa, apatica, deoarece culorile inchise ofera senzatia unui spatiu mic chiar si in conditiile in care acesta este mare.

Citeste si:   De la hobby la afacere

In concluzie, indiferent daca avem sau nu un living spatios trebuie acordata o atentie desoebita modului in care amenajam aceasta camera deoarece utilitatea spatiului este dat si de catre modul in care este amenajat living-ul.

 

Facebook Comments

Spune si tu parerea...