Multe popoare civilizate au luptat pentru eradicarea plosnitelor, dar in ciuda substantelor folosite, acesti paraziti rezistenti au refuzat sa dispara.
Oriunde apar, plosnitele lipesc o eticheta sociala nedorita. Se crede ca locul respectiv este lipsit de igiena elementara si prezenta lor este o marca a saraciei.
Acest mit poate fi cu usurinta demontat fiindca acesti “paraziti de lux” pot fi adusi in bagaje de la hoteluri de lux, aeroporturi sau “imprumutati” de pe scaune tapitate sau fotolii.
Este o rusine sa ti se umple casa de plosnite, dar ceea ce este mai important, reprezinta un pericol real pentru locatari prezenta lor in casa respectiva.
Avandu-si originea in mediile abjecte, insectele sunt purtatoare de microbi care produc boli grave ale pielii, afectiuni respiratorii sau cardiovasculare.
Mancarimile pe care le provoaca pe piele determina insomniile cronice. Noapte de noapte organismul se simte epuizat, dar ochii refuza sa se inchida fiindca stiu ca vin carduri-carduri plosnitele si produc mancarimi ingrozitoare. Conform informatiilor de pe site-ul specialistilor numarul 1 din Romania, 3d-deratizarecompleta.ro muscatura insectelor are efecte negative asupra sanatatii copiilor si dupa 7 zile de la producere.
Incet-incet organismul se simte epuizat: cei din casa nu se mai pot concentra asupra activitatilor desfasurate ziua, devin irascibili unii cu altii, iar depresia se instaleaza incet si sigur.
Orice om care a adus din concediu in bagaje sau lipite de valiza cateva plosnite, trebuie sa caute urgent servicii eficiente de dezinsectie plosnite fiindca aceste insecte care miros respingator se inmultesc repede si umplu casa. Ele se ascund pe la toate cusaturile si in orice loc aplatizandu-si corpul devin una cu ascunzatoarea si sunt foarte greu de depistat.
Insectele rosii, monstruoase pot fi distruse eficient numai de catre specialistii care vin la domiciliul solicitantului cu echipamente de protectie adecvate, aparatura necesara si consumabile de calitate premium.
Substantele care distrug plosnitele 100% sunt nedaunatoare pentru om, spatiul recent dezinfectat fiind utilizabil imediat dupa incetarea operatiunii.
Exista multe aspecte legate de activitatea firmei amintite mai sus menite sa va linisteasca in cazul in care ati adus plosnite din concediu. Iata care sunt acestea:
-profesionistii care lupta cu gandacii de bucatarie, acarienii, plosnitele, furnicile, mustile, soarecii, sobolanii si viespile lucreaza si sambata intre orele 8-16, deci pot interveni si in acesta zi nelucratoare pentru altii ca sa actionati din timp asupra daunatorilor de temut din casa
-in maximum 30 de minute puteti face o programare si din acel moment puteti respira linistiti, fiindca aveti garantia ca in cel mult 24 de ore (in cazul in care sunt alte programari inaintea dumneavoastra) specialistii vor scoate plosnitele afara din casa
-dupa operatiunea de curatare premium a spatiului vi se elibereaza certificate de garantie a lucrarii si sunteti invitati sa inspectati totul pentru a lua in primire lucrarea.
-preturile sunt oneste raportate la importanta serviciului si la calitatea acestuia.
Sfatul meu este sa acceptati viata asa cum este, cand vi se intampla lucruri neplacute si sa actionati rapid ca problema sa nu se agraveze. Nu este un capat de lume ca ati descoperit plosnite acasa, daca puneti mana acum pe telefon si chemati specialistii sa le distruga.

Citeste si:   Afla ce incaltaminte se poarta vara aceasta!

Spune si tu parerea...