A venit vara, putin timida, dar, totusi, a venit. Este vremea cand ne vom etala cele mai frumoase tinute dar si corpurile perfecte la mare sau piscina. Ce ne facem totusi daca pielea noastra nu este tocmai intr-o stare prea buna si, daca cativa colacei, nu cei de salvare, sunt in jurul taliei?
Nu disperam. Exista o solutie pentru aproape toate problemele legate de aspect.
Apelam la cele mai eficiente metode de ingrijire si slabire.
Daca problema nu este foarte grava, ne putem prepara acasa cateva lotiuni sau creme din ingrediente naturale. Unul din cele mai folosite in prepararea unor astfel de produse de ingrijire personala este untul de cacao.

Acesta este o grasime naturala provenita din boabele copacului de cacao. Untul de cacao nu este o decoperire recenta. Acesta a fost folosit inca din cele mai vechi timpuri. Pe langa faptul ca, varianta alimentara, este folosit pentru cele mai delicioase si naturale prajituri, pe care le puteti consuma fara probelme, deoarece au acest ingredient sanatos, untul de cacao este folosit pentru ingrijirea pielii.
Astfel, acesta are o multime de beneficii. Untul de cacao poate duce la estomparea ridurilor, hidrateaza pielea, este un bun cicatrizant si antiiritant, ideal in prevenirea vergeturilor. In plus, pentru ca tot am vorbit de plaja si piscina, trebuie sa stiti ca untul de cacao este bun in a va proteja tenul si pielea de efectele nocive ale soarelui. Nu doar pielea poate beneficia de untul de cacao dar si parul. Acesta este ideal in refacerea firelor de par deteriorate, hidratand scalpul si radacina si prevenind ruperea acestuia.

Pentru o silueta de invidiat, cel mai probabil aveti nevoie de o dieta si multa miscare. Puteti apela si la pastilele de slabit insa, indiferent de metoda aleasa, in acest caz, este cel mai bine sa vorbiti cu un specialist. Nici dietele, nici pastilele nu se administreaza dupa ureche. Pot sa apara efecte adverse atat de daunatoare sanatatii incat, in cazuri extreme, se poate ajunge si la punerea in pericol a vietii. De aceea, orice metoda de infrumusetare sau de a slabi trebuie facuta dupa ce va informati bine sau cu ajutorul unui specialist.

Citeste si:   Nevoia de camine a celor lipsiti de sperante si de putere

Spune si tu parerea...