Fluke 190 combină cele mai înalte standarde de siguranță și portabilitate cu performanțele ridicate ale unui osciloscop. Durata de viață a bateriei este de până la 7 ore, acest dispozitiv de uzură este CAT III 1000V/CÂT IV 600V pentru medii de înaltă tensiune care ajută la menținerea în siguranță a tehnicienilor și a inginerilor. Abilitatea de a urmări 2 sau 4 intrări izolate independente de până la 1000V, prelevarea de mare viteză de până la 2,5 GC/sec și analiza FFT vă oferă citiri în care puteți avea încredere. Cu Fluke 190 puteți examina detaliile foarte mici ale formei de undă, iar IP-51 este evaluat pentru a rezista prafului, picăturilor, umidității și variațiilor mari ale temperaturii. Acest instrument de testare este acționat de baterii și proiectat pentru a răspunde cerințelor specialiștilor în domeniu, cum ar fi inginerii de întreținere a instalațiilor și tehnicienii. Acest instrument de testare trece în condiții industriale dure, murdare și periculoase, pentru a testa totul, de la aplicațiile micro-electronice până la cele electronice de putere.

Fluke 190 este instrumentul de testare pe care îl doriţi atunci când vreţi să rezolvaţi orice problemă de depanare. Acesta include un mod de înregistrare fără discuri multimetrice, TrendPlot și ScopeRecord, și funcționare fără mâini cu declanșarea Connect-and-View și multe altele.

Citeste si:   Scapa de riduri rapid si usor

Osciloscopul Fluke ScopeMeter seria 190 II combină niveluri fără precedent de performanţă, robusteţe şi portabilitate. Puteţi alege dintre modele cu lăţime de bandă de 60 MHz, 100 MHz, 200 MHz sau 500 MHz, cu rată de eşantionare în timp real de până la 5 GS/s şi rezoluţie de 200 ps pentru a capta zgomotul şi alte perturbaţii. Toate modele sunt dotate cu memorie de mare capacitate, până la 10.000 de eşantioane pe canal, astfel că puteţi examina în detaliu părţi foarte mici ale formei de undă. Instrumentele de testare Fluke ScopeMeter sunt portabile şi funcţionează cu baterie, fiind proiectate să răspundă cerinţelor tehnicienilor de service pe teren.

Citeste si:   Gootoc te imbraca de sezon

O rată de eșantionare mai rapidă și o lărgime de bandă mai mare înseamnă o precizie și o claritate mai mare. Domeniul de aplicare va capta și afișa forme de undă necunoscute, amplitudini și orice perturbații. Sondele standard care acoperă o gamă largă de aplicații de la mV la kV vă pregătesc pentru orice, de la aplicațiile micro-electronice până la aplicațiile electrice de medie tensiune grele. Semnalele izolate independente elimină riscul de scurtcircuit accidental la sol, permițându-vă să efectuați măsurători în circuite mixte cu referințe solide separate.

Memoria lui Fluke 190 stochează până la 30.000 de puncte de date pe canal, capturând intermitente și probleme rapide. (Două seturi de înregistrări cu mai multe canale pot fi stocate pentru o analiză ulterioară.) De asemenea, se stochează evenimente precum profile de mișcare, UPS, sursă de alimentare și pornire motor. Cu ajutorul modului Stop-on-Trigger, modelele Fluke 190 recunosc automat o întrerupere a alimentării și stochează datele de undă care preced.

Citeste si:   telefonul de criză

Aşadar, osciloscopul Fluke 190 combină cele mai înalte clase de protecţie şi portabilitatea robustă cu performanţele ridicate ale unui osciloscop staţionar.

Spune si tu parerea...