O încăpere fără ferestre nu este o cameră, ci un dulap. Geamurile ne protejează simultan de elemente și ne oferă ceva la care să ne uităm. Ele creează iluzia unui spațiu mai mare. Ferestrele lasă lumina naturală să pătrundă în casă.

Un autocolant geam vă oferă posibilitatea de a vă face ferestrele să reprezinte mult mai mult decât în momentul de față. Există mai multe modalități de a vă face ferestrele și ușile din sticlă mai private, utilizând produse inteligente și ușor de aplicat. Principala întrebare este de cât de multă intimitate aveți cu adevărat nevoie, unde și când?

Autocolantele pentru geam din vinil sunt autocolante colorate, cu suport adeziv redus. Aceste autocolante pentru geamuri sunt de obicei opace, deși există și variante translucide. Un astfel de autocolant geam poate fi tăiat în orice formă, inclusiv litere.

Citeste si:   Probleme cu masina? Te ajuta Dezmembrari Lilieci!

Utilizarea autocolantelor geam:

Autocolantele pentru geam din vinil sunt cel mai frecvent utilizate pe geamurile de la stradă, unde pot „capta” ochii trecătorilor. Ele sunt o bună alternativă la semnele tradiționale, deoarece acestea sunt mai ușor de îndepărtat și sunt mai puțin costisitoare, în funcție de suprafața pe care doriți să o acoperiți. Aceste autocolante geam sunt de asemenea minunate pentru a crea o intimitate – nu trebuie să blocheze întreaga fereastră, astfel încât oamenii să poată să se uite în interior, dar acoperă suficient, astfel încât întregul dvs. magazin, birou sau casă să nu fie atât de expuse.

Ușurința în aplicare, întreținere și eliminare

Citeste si:   Aplicatii iPhone si Android: Tweet Deck

Investiția într-un decor scump, permanent nu este întotdeauna posibilă. Și dacă vă închiriați spațiul, modelele permanente pot fi un impediment. Un autocolant geam este o soluție perfectă, deoarece este accesibil, atractiv, cu un nivel scăzut de întreținere și temporar. Puteți să aplicaţi autocolantul de geam în câteva minute fără ajutor profesional, să aveți grijă de el exact așa cum ar fi o fereastră normală, apoi să îl eliminați la fel de ușor precum l-aţi instalat atunci când doriţi. Majoritatea autocolantelor geam sunt lipsite de adezivi duri, astfel suprafaţa geamului nu va fi deteriorată după îndepărtare.

De câtă intimitate aveţi nevoie?

Intimitate parţială

Dacă trebuie să vedeți prin geam, atunci un autocolant geam realizat din modele albe pe un fundal clar vă permite să vedeți prin goluri. Acestea sunt foarte populare pentru interioarele comerciale și sunt ideale pentru pereții despărțitori din sticlă. Dacă este o soluție pentru domiciliu puteţi găsi autocolante geam modelate, în diverse culori.

Citeste si:   Ponturi pentru a utiliza mai bine spatiul dintr-un living

Intimitate totală

O modalitate de a avea intimitate totală este aplicarea unui autocolant geam colorat. Acesta este ideal pentru transformarea sticlei în suprafaţă opacă.

Intimitatea în baie

Când vine vorba de băi, intimitatea este foarte importată și un autocolant geam mat sau modelat ar fi ideal în majoritatea cazurilor. Cu toate acestea, dacă baia dvs. se află în imediata apropiere a ferestrei unui vecin sau la parter, puteţi opta pentru un autocolant geam opac și este ideal pentru ferestrele sau ușile pentru baie.

Creați camere pline de lumină care vă protejează de vecini și trecători prin folosirea unui autocolant geam. Instalați autocolantul acasă în orice cameră doriţi. Există colecţii întregi de autocolante geam detașabile, deci este minunat atât pentru proprietari cât și pentru chiriași.

Spune si tu parerea...