Elementele de decor ale unei case, pot fi, pentru multi, lipsite de sens, insa acestea reprezinta sarea si piperul oricarui tip de design interior, fie el minimalist sau clasic. Pentru a avea o casa frumoasa, in care sa locuim cu drag, nu sunt suficiente doar piesele de mobilier. Este nevoie si de alte elemente decorative. Va putem sugera pentru a crea un efect extraordinar si ideea de profunzime sa folositi oglinzi decorative. Astfel de oglinzi pot fi achizitionate de la Folina si sunt disponibile in mai multe modele, dar si culori pentru a oferi spatiului, pe langa aspect, si personalitate. In plus, oglinzile de la acest magazin sunt de tip autocolant, ceea ce le face usor de amplasat, pe orice tip de perete, fara a fi nevoie sa dam gauri sau sa stricam peretele in vreun fel. Astfel, autocolantul oglinda este ideal pentru a imbogati complet imaginatia artistica si pentru a crea o casa cu aspect armonios, linistit si romantic.

Citeste si:   Samsung va lansa o tableta cu procesor dual-core de 2 Ghz: Galaxy Tab HD?

Oglinzile decorative sunt sigure si rezistente la apa. Acest  tip de oglinda este din acrilic, non-toxic. Este la fel de clara si reflectorizanta ca oglinda clasica, dar nu este ascutita si fragila ca aceasta. Oglinda decorativa autocolanta poate fi usor de lipit si indepartat, fara a dauna peretelui tau. Exista un film protector care este utilizat pentru a proteja suprafata, ce trebuie indepartat dupa pozitionarea pe perete.

Un alt atuu este faptul ca aceasta oglinda este extrem de usoara. Se aplica, cum spuneam, cu ajutorul adezivului de pe spate, simplu,si nu cantareste foarte mult. Astfel, nu exista riscul sa va cada tencuiala daca aveti oglinda lipita.

Citeste si:   Cum sa-ti construiesti locul de odihna

Este ideala pentru a decora diferite spatii precum un hol, living, baie, dormitor si birou. Pot fi alese modelele de pe site sau, cu putina imaginatie, puteti combina modelele intre ele, oferind astfel un aspect unic incaperii.

Pentru mai multe produse si detalii, intrati acum pe Folina.ro.

Spune si tu parerea...