Daca ar fi sa intrebi minim 80% din femeile de pe planeta care este accesoriul nelipsit din geanta, cele mai multe doamne si domnisoare ar face referire, printre altele, la oglinzi. Oglinda are un “cuvant magic” de spus atunci cand vine vorba de aspectul fizic cu care alegem sa iesim pe strada, sa mergem la serviciu sau la intalniri cu cei dragi. Se poate spune ca oglinda iti va schimba starea de spirit sau dimpotriva.

Cu toate astea nu exista casa fara oglinda si/sau femeie. Nu ne este rusine nici cu barbatii care au devenit tot mai preocupati de catre aspectul lor.

Citeste si:   SPAM: O adevarata oportunitate!

Insa, Folina vine cu o inovatie pe cinste si ne arata ca oglinzile pot fi de mai multe feluri si pot avea in acelasi timp diferite intrebuintari.

Tu ai auzit si/sau apelat vreodata la genul acesta de oglinzi decorative? Oglinzile decorative rescriu o noua dimensiune a oglinzilor. Acestea se prezinta in forme noi, unicate, care mai de care mai spectaculoase si inedite fata de oglinda clasica. Acestea au diferite forme, unele mai jucause si/sau mai sofisticate ca altele, iar rolul lor este deopotriva cel de a ne infrumuseta living-ul, sufrageria, dormitorul. Genul acesta de oglinzi se imbina cu usurinta intr-un decor feeric si modern care accentueaza ambientul unei locuinte si aduce armonia in sanul familiei. Aceste oglinzi sunt, de asemenea, ideale si pentru restaurante, galerii de prezentari, oferind armonie si spatiu.

Materialul din care aceste oglinzi sunt confectionate au la baza material de oglinda, insa acestea sunt invaluite pe o baza mai solida, deseori pe banda adeziva, si vin la pachet intr-un cumul de piese tip puzzle care iti permite aranjarea acestora cu usurinta in locul dorit.

Citeste si:   Cel mai frumos cadou l-am luat de pe Ceasmania.ro

Suna interesant? Acceseaza Folina pentru a descoperi si mai multe despre oglinzile decorative.

Spune si tu parerea...