Oricat de frumoasa ar fi o bijuterie sau o decoratiune hand made, din hartiel, stofa, lemn, metal sau piatra, nimic nu poate fi mai frumos si va atrage atentia mai mult decat o bijuterie veritabile din metale sau pietre pretioase. Mai ales daca ar fi vorba despre verighetele alese pentru o cununie, acestea trebuie fara indoiala alese cu grija si trebuie oferit un buget cat mai generos pentru ele.

Nu este neaparat o regula insa multi partenerui, viitori soti, prefera sa aiba verighete asemanatoare. Exista insa si cei care doresc ca acestea sa fie diferite, asemeni altor bijuterii sau accesorii, mai mari si mai grandioase pentru barbati si mai mici si fine pentru femei, astfel incat sa le puna si mai mult in valoare frumusetea, feminitatea. In magazinul Atcom pot fi indeplinite dorintele oricui, aici avand la dispozitie mii de modele de verighete. De la cele clasice, din aur galben sau argint pana la cele de lux sau cele full stone, precum perechea Leia, doua modele extrem, de frumoase realizate din aur galben si ornate cu pietre pretioase la alegerea clientilor, desi diamantele ar fi cea mai comuna alegere.

Modelul acesta cuprinde verighete late, asemeni modelelor clasice ci nu celor light. Atat pentru cea de barbat cat si pentru cea de femeie pot fi realizate gravuri, cu laser, atat la interior cat si la exterior, ca de exemplu motive florale sau chiar nume, initiale, date de nastere si asa mai departe, in anumite limite.

Din mana maestrilor bijutieri ies in totdeauna adevarate opere de arta asa ca nu trebuie sa va ingrijorati de calitatea verighetelor alese, in special ca se utilizeaza nu numai tehnici eficienta cat si materii prime de calitate, prelucrate cu grija de maestrii cu experienta. Indiferent ce ati dori sa obtineti, aici o puteti face.

Spune si tu parerea...