Faptul ca siguranta nu mai este asa cum era acum 20 sau chiar 10 ani, nu mai este un secret. Este suficient sa deschidem televizorul pentru a vizualiza un canal de stiri si ne vom da seama ca lumea, ad litteram, a luat-o razna. Realitatea este ca traim intr-o lume violenta, unde agresivitatea este la ordinea zilei.  Simtim ca nu mai suntem in siguranta pe strada si, mai rau, uneori nu mai suntem in siguranta in propriile case.

Senzatia aceasta de nesiguranta si teama se amplifica atunci cand nu suntem singuri, cand persoane dragi noua si vulnerabile (cum sunt copiii, bunicii sau persoanele cu dizabilitati) raman singure in casa pentru ca noi suntem nevoiti sa plecam la munca sau intr-o calatorie. In plus, si bunurile noastre sunt importante, si de aceea, stim ca trebuie protejate. Unul din cele mai utile lucruri pe care il putem achizitiona este o camera video pentru a supraveghea locuinta, curtea sau firma. O camera video poate preveni eventuale incalcari ale proprietatii sau, in cazul in care ceva neplacut se intampla, poate duce la identificarea faptasului.

Astfel de camere video trebuie sa fie functionale, de calitate si achiztionate de la magazine autorizate precum shoprunner.ro. Magazinul ofera clientilor camere video si kituri de instalare, precum si alte accesorii pe care le puteti folosi pentru camerele video. Marcile de top sunt Hikvision si Dahua. Foarte multi recomanda camerele dvr Dahua pentru eficienta cu care focalizeaza si opereaza imaginea.

Citeste si:   Oglinda oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa din tara?

De ce Dahua? In primul rand, Dahua este este un furnizor de servicii si solutii IoT inteligente recunoscut pe plan mondial. Bazat pe inovatii tehnologice, Dahua Technology ofera solutii, sisteme si servicii de securitate de top pentru clientii din toate mediile. Cu peste 16.000 de angajati, unde 50% sunt angajati in cercetare si dezvoltare, solutiile, produsele si serviciile Dahua sunt aplicate in peste 180 de tari si regiuni. De la lansarea primului DVR incorporat pe 8 canale auto-dezvoltat in 2002, Dahua Technology s-a dedicat inovatiei tehnologice si si-a marit continuu investitiile in cercetare si dezvoltare, introducand aproximativ 10% din veniturile sale din vanzari anuale in cercetare si dezvoltare. Compania continua sa exploreze oportunitati bazate pe tehnologii video IoT si nu numai.

Camerele de filmare DVR CCTV si HDCVI Dahua sunt printre cele mai bune produse CCTV de pe piata, pentru profesionistii din industrie si au un pret competitiv pentru a ajuta veni in sprijinul oricarui client. Produsele Dahua sunt utilizate pe scara larga la nivel mondial in multe domenii, cum ar fi vanzarea cu amanuntul, educatie, servicii bancare, securitatea publica, infrastructura energetica, telecomunicatii, constructii  si transportul inteligent.

Disponibile prin magazinul shoprunner.ro, camerele Dahua sunt printre cele mai solicitate. Magazinul shoprunner.ro, de fapt, serveste o retea din ce in ce mai mare de clienti cu solutii complete de sisteme care cuprind camere, echipamente de control, inregistrare, software si accesorii. Furnizeaza o gama vasta de produse profesionale de la producatori de top la preturi mici, pana la comert si industrie.

Citeste si:   Calitate si performante maxime? Elevatorauto.ro este respunsul pentru tine!

Exista si cateva noutati in lumea camerelor vide Dahua. Sistemele CCTV s-au mutat recent de la 720 X 576 pixeli pe cadru la 1920 X 1080 pixeli pe cadru (1080P) ca rezolutie de pornire, folosind cabluri conventionale CCTV co-ax sau cat5. Numite si Analog-HD aceste camere CCTV ofera o rezolutie 2MP si 16: 9 format de ecran lat. Exista formate concurente HD CCTV, cum ar fi AHD, HD-TVI, HD-CVI etc. Cu toate acestea, cele mai multe inregistratoare CCTV DVR au un format multiplu, insa ar trebui sa verificati daca inregistratorul selectat este compatibil cu camera CCTV care va place. In mod alternativ, exista sisteme IP disponibile, care utilizeaza inregistratoare CCTV NVR, acestea ofera rezolutie de pana la 12MP si sunt din ce in ce mai populare datorita usurintei instalarii.

Trecand peste aceste detalii tehnice, dar extrem de importante, trebuie sa constientizati faptul ca adaugarea unei camere de securitate in locuinta sau oriunde in alta parte pe proprietate poate fi o binecuvantare.
Cand adaugati o camera de securitate in casa dvs., cautati sa imbunatatiti securitatea si, de ce nu, linistea. Cele mai multe infractiuni sunt cele de oportunitate – un escroc care si-a dat seama brusc ca a fost filmat de camera are mai multe sanse sa fuga in momentul in care se confrunta cu aceasta, fara a comite alte infractiuni. In cazul in care hotii vor fura cu succes din casa dvs., puteti utiliza imagini de pe camera dvs. de securitate interioara sau exterioara pentru a va ajuta in orice investigatie care ar putea avea loc. In acest fel, o camera de securitate este cu siguranta o investitie ce nu trebuie omisa.

Citeste si:   Https://www.realcont.ro are grija de banii tai

Monitorizati-va casa 24 din 24 de ore. Poate unul dintre cele mai mari avantaje ale existentei unui sistem monitorizat de securitate la domiciliu este faptul ca locuinta dvs. este monitorizata in orice moment, chiar si atunci cand nu o puteti face singur. Aceste sisteme ofera monitorizare 24/7 si pot urmari orice evenimente semnificative care apar la domiciliu in timp ce sunteti departe si astfel puteti anunta autoritatile competente, daca este necesar.

In general, principalul motiv pentru care avem nevoie de un sistem de securitate la domiciliu este simplu – va ofera linistea sufleteasca in a sti ca familia si casa dvs. sunt in siguranta, indiferent daca sunteti acasa sau pe drum. Cand va aflati acasa, va puteti relaxa complet stiind ca sunteti ferit de furturi, vandalism, incendiu si alte amenintari. Cand calatoriti stiti ca sistemul dvs. de alarma va avertiza autoritatile in cazul in care orice problema apare la domiciliu.
Intrati pe shoprunner.ro pentru a afla mai multe despre cum sa va protejati casa.

Spune si tu parerea...