La birouri, multifunctionale color iau locul imprimantelor simple datorita eficientei lor. Este mult mai usor ca un singur echipament sa inlocuiasca trei-patru si prin aceasta strategie sa se faca mai mult loc in birouri.

In institutii, oamenii se plimba adesea de la un birou la altul sa isi rezolve problemele. Uneori se lovesc de echipamente si aerul devine irespirabil intr-o incapere cu multe echipamente. Multifunctionala permite aerisirea si realizarea intr-un timp scurt a mai multor sarcini de serviciu.

Multifunctionalele color printeaza documente de pe dispozitive direct, calitatea acestora fiind premium, scaneaza documente fata-verso si tot cu ajutorul lor se pot trimite prin fax documente acolo unde este urgent sa ajunga.

Multifunctionalele sunt utile si persoanelor care lucreaza de acasa si familiilor care au copii in liceu sau la facultate si nu se admite sa lipseasca din birourile notariale, din birourile de avocatura sau de la reprezentantele firmelor de asigurari si din banci.  Evident ca persoana care cumpara acest dispozitiv se va teme ca nu va reusi sa il configureze sau sa se descurce, in momentul in care se va defecta.

Modserv ofera insa la pachet si servicii de configurare si de mentenanta, la solicitarea cumparatorului. De asemenea, poate instrui personalul care utilizeaza echipamentele pentru eficienta maxima.

Un student are de facut o multime de referate, de redactat lucrarea de licenta. El trebuie sa faca nenumarate drumuri la centrele de printare. Este mult mai simplu sa cumpere o multifunctionala din magazinul care de 17 ani isi desfasoarea activitatea la nivel national.

Posibil ca el nu dispune de banii necesari pentru a-si cumpara un echipament nou, dar pe site-ul magazinului se gasesc si multifunctionale second-hand la preturi foarte avantajoase.

In stocul magazinului se afla si piese si componente pentru multifunctionale provenite din dezmembrari.

Livrarea acestor produse este prompta, iar la solicitare se livreaza si consumabilele si se pot face reparatii de urgenta.

Spune si tu parerea...