Daikin, un brand cu o vechime de peste 90 de ani si cu o experienta vasta in ceea ce priveste solutiile de climatizare, cunoscut in toata lumea si apreciati de toti cei ce detin un aparat de la acest brand. Are un pret ceva mai mare fata de alte modele, insa optiunile pe care le are il fac o alegere buna.

 

 

Ca un prim avantaj, un aparat Stylish Bluevolution face ca aerul sa circule in toata camera in care este amplasat, nu doar il sufla intr-o singura directie. Astfel temperatura va fi acceasi in toata camera. Putem alege noi cum sa circule aerul, adica putem alege directia, mai bine spus. In plus, datorita senzorilor de temperatura, aparatul poate sesiza daca temperatura nu este acceasi in toata camera si poate remedia aceasta problema. Acest lucru se realizeaza prin suflarea de mai mult aer cald sau rece in zona respectiva.

Citeste si:   Investitia intr-o afacere de succes

Utilizarea aparatului si controlul acestuia este foarte simpla, prin ajutorul unei aplicatii online pe care o putem accesa se pe telefon, tableta sau calculator, de acasa sau din orice alt loc. Aparatele vin la pachet si cu o telecomanda, cum era de asteptat, cu ajutorul careia putem programa intervalele in care sa functioneze aparatul de aer conditionat pe parcursul unei zile.

Unitatile Stylish sunt pe cat de elegante si compacte pe atat de rezistente, atat cele interioare cat si cele exterioare. Astfe, poate rezista fara probleme la conditii extreme de temperatura, iarna si vara si poate functiona oricand. Acestea sunt unitati split de perete.

Citeste si:   Baza de date cu firme mereu la indemana dumneavoastra!

Cea mai simpla metoda de a obtine un astfel de aparat este de a intra pe site-ul magazinului Climatico, unde avem la dispozitie diverse modele Daikin si nu numai. Si in plus, pe langa transport gratuit, putem beneficia si de montaj aer conditionat pentru care putem alege mai multe variante de pret.

Spune si tu parerea...