Aparitia internetului a usurat mult munca intelectuala, dar si activitatile comerciale. Biblioteci intregi pot fi accesate si citite, nu mai este nevoie de abonament la ziar, se pot studia de acasa diferite cursuri, articole si multe alte documente.

Daca in trecut pentru o lucrare de licenta mergeai luni de zile la biblioteca, sa iti iei notite, acum sursele sunt la indemana si exista si carti in format PDF care se pot descarca gratuit in computer.

Este mult mai comoda munca de cercetare acum, daca exista onestitate si sunt indicate toate sursele de informatie utilizate, inclusiv cele online.

Lucrarea de absolvire a facultatii se realizeaza insa mult mai usor, daca studentul are acasa o multifunctionala  monocrom Kyocera pe care o poate comanda de pe site-ul magazinului online Modserv.ro.

Este greu sa stai numai cu ochii in ecran si sa citesti carti sau articole ore intregi sau sa copiezi pasajele de care ai nevoie si pe care le vei folosi in lucrare!

Citeste si:   Modalitatea perfecta pentru un iluminat corect si foarte eficient!

Cel mai bine este sa printezi textul respectiv si pe el sa subliniezi cu creioane colorate ideile care te intereseaza.

Si de corectat un material este mult mai usor, cand vezi textul tiparit si il citesti cu atentie de mai multe ori, iar cu un stilou cu cerneala rosie faci corecturile care se impun si iti si notezi paginile care contin greseli.

Dar si cand doresti sa te inscrii la un concurs de admitere sau sa candidezi pentru obtinerea unui post, ai nevoie de un dosar complet si il faci de acasa.

Imi amintesc ca mi s-a intamplat de vreo doua ori sa uit acte importante la centrul de printare si m-a costat foarte scump aceasta greseala, fiindca nu le-am mai gasit si a fost nevoie sa bat nenumarate drumuri, sa le scot din nou. Cand printezi sau scanezi de la domiciliu, iti poti aseza totul in ordine si esti sigur/sigura ca nu se pierde nimic.

Citeste si:   De unde am accesat fonduri guvernamentale

Un astfel de dispozitiv este utilizat de catre toti membrii familiei o perioada indelungata, prin urmare investitia se va amortiza foarte repede.

Comanda acum multifunctionala de care ai nevoie si iti va fi livrata la adresa indicata de tine in formularul de comanda, iar dosarele tale vor fi mereu complete si asezate in ordine!

Spune si tu parerea...