Din ce in ce mai mult, omul modern este flamand de liniste. Linsitea aceea deplina este hrana spirituala care mentine armonia dintre minte, corp si suflet si dintre tine si cei din jur.

Dar cum sa traiesti in armonie, cand ai ceva de terminat si de trimis urgent prin e-mail si ti se ia curentul sau conexiunea la internet?
Te revolti, te agiti, te dai de ceasul mortii. Il suni pe cel cu care lucrezi, sa il anunti, iar el nu intelege si striga la tine.

Unde oare poti gasi linistea aceea de care ai nevoie? Poate la o casa izolata in munti, dar tu ai rostul tau aici, in mijlocul Bucurestiului si nu poti sa iti dai demisie de la indatoririle vietii. Mai sunt si cei care contestatari de profesiei fiind, nu le convine nimic din tot ce faci!
Vrei liniste, inchizi ochii, incerci sa privesti pe fereastra cerul plin de stele si iti aduci aminte ca ai uitat sa achiti factura la energie electrica si ca salariul va intra cu doua saptamani mai tarziu. Ai rate, cum te vei descurca sa le achiti la timp? Ii pasa cuiva de tine?

Si totusi oaza aceea de liniste deplina pe care o cauti exista si incepe cu un masaj de relaxare Bucuresti.

Citeste si:   Mobila din lemn pentru living, obiecte de arta petru casa ta

Nu iti trebuie decat putina vointa sa iti golesti mintea de neliniste si de multimea de ganduri care te tin in alerta!
Vointa si atmosfera de la Fivemassage.ro, plus masajul facut de mainile experte in aceasta tehnica eliberatoare vor face minuni pentru tine.
Multimea de temeri care cucereste mintea ne inrobeste pe zeci de ani.
Un masaj aduce organismului beneficii multiple pe care niciun alt tratament noninvaziv si natural 100% nu le poate aduce.

Iata lista completa a actiunilor masajului de relaxare:
-rol energetic. Miscarile mainilor pricepute ale expertilor stimuleaza principalele linii energetice ale organismului, stimuland cresterea cantitatii de energie pozitiva, dar si mecanismele care reduc consumul de energie.
In conluzie, mintea nu va mai fi afectata de lucruri lipsite de importanta, iar corpul va folosi un scut de energie pozitiva puternic pentru a nu permite celei negative sa intre in organism.
-imbunatatirea mobilitatii. Chiar si un masaj de relaxare te ajuta sa mergi mai bine, sa stai cu spatele drept, fiindca desi sunt mai blande, miscarile au acelasi rol.
-infumusetarea pielii. Pielea devine neteda, hidratata de uleiul esential, circulatia sangelui este stimulata la nivelul acesteia, in timp ce urmele de vergeturi sunt atenuate. In mod sigur ca dupa o cura de masaj de 5-6 sedinte, pielea ta va arata mult mai tanara.
-reglaje psihice menite sa creasca pofta de viata, prin stimularea secretiei de endomorfine. Se intelege ca un abonament la salonul de masaj Fivemassage.ro tine departe de tine depresia.

Citeste si:   Lenjeria care ma face mai frumoasa

Cel mai bun si original salon de masaj din Bucuresti asigura celor care doresc sedinte de masaj o atmosfera de poveste in care toate ingrijorarile sunt anulate de atitudinea expertilor in masaj, care pun oaspetii in centrul atentiei. Musafirii sunt asteptati cu luminile aprinse, cu lumanari parfumate si cu uleiurile esentiale naturale 100%, de calitate premium pregatite sa faca minuni pe piele.

Cunoscatorii in arta masajului au la dispozitie o paleta larga de servicii. Programarea telefonica sau direct din formularul online ce se afla pe site se poate face pentru: masaj terapeutic, masaj thailandez, masaj suedez, masaj capilar sau facial, masaj pentru cuplu, masaj balinez, masaj la patru maini, dar si masaj cu pietre vulcanice calde.

Exista de asemenea posibilitatea programarii unei sedinte de reflexoterapie si meditatie ghidata, in timp ce masajul VIP inseamna o terapie pe care ti-o personalizezi singur.

O experienta unica este meditatia ghidata care contine doua etape.
In cadrul primeia, clientul alege tehnicile terapeutice dorite, in timp ce in a doua etapa beneficiarul terapiei este condus de catre experti intr-o meditatie care il aduce intr-un echilibru perfect.
Foarte avantajos este abonamentul twnty, cu 20 de sedinte de masaj, la alegerea clientului.

Citeste si:   De la hobby la afacere

Posesorii acestui tip de abonament pot experimenta mai multe tehnici si pot compara beneficiile fiecareia ca pe viitor sa faca alegerea potrivita. De asemenea este bine si sa se diversifice tehnicile.
Este natural sa existe o maxima curiozitate in fata acestor tipuri diverse de masaj. Personal as incerca oricand masajul cu pietre, masajul la patru maini, dar si masajul de relaxare, terapeutic, facial si capilar.
Trebuie subliniat si rolul benefic al plantelor continute de uleiurile esentiale asupra sanatatii, care vine sa il completeze pe cel al masajului propri-zis.

Mergi la oaza de liniste deplina si incarca-ti bateriile cu energie pozitiva la sfarsitul saptamanii, ca la inceputul acesteia sa fii in forma!
Bucurati-va ca in Bucuresti exista un salon cu specialisti in arta masajului care pot concura oricand cu expertii din afara si ca la Fivemassage.ro puteti sa primiti masaje stravechi din Asia, solicitate in prezent in strainatate de catre milionarii in euro si de catre vedete!

Spune si tu parerea...