Este intotdeauna la indemana sa ai un magazin de incredere de unde stii ca poti sa cumperi fara nicio urma de indoiala. Magazinul piscineservice.ro  este un astfel de loc, care ofera produse de calitate superioara, la preturi fara concurenta. Toti cei care aleg sa achizitioneze produse pentru piscina de la piscineservice.ro sunt multumiti, iar varietatea de produse este intotdeauna un mare plus.

Gama lor de roboti piscina este gama cu produsele cel mai des cautate si comandate, deoarece acesti roboti faciliteaza curatenia in piscinele oamenilor care nu dispun de timpul necesar pentru a face acest lucru.

Curatatoarele automate de piscina exista de peste cincizeci de ani. Pana acum, curatarea automata a piscinei a devenit ceva obisnuit si exista atat de multe optiuni disponibile proprietarului piscinei. Un lucru pe care toate produsele de curatat pentru piscina il au in comun este acela de a aspira podeaua piscinei tale. Unii vor curata, de asemenea, peretii, treptele, golfurile si alte zone dificile, desi nu toate sunt egale cu aceste sarcini mai complicate. Putem imparti produsele de curatat automate pentru piscine in trei categorii de baza.

Aspiratorul pentru piscina laterala de aspiratie a fost primul care a aparut pe piata si a fost urmat la scurt timp de aspiratorul pentru piscina din partea laterala. Ambele tipuri de produse de curatat piscina utilizeaza aspiratia pompei pentru piscina pentru a misca si a aspira resturile de pe suprafetele piscinei. Cu toate acestea, acestea sunt limitate in ceea ce priveste capacitatile lor. Urmeaza o cale aleatorie si nu intotdeauna se curata foarte eficient, ignorand chiar unele zone ale bazinului. Acestea trebuie monitorizate, deoarece pot fi usor blocate, iar conductele se pot infasura, facandu-le inutile. Atat produsele de curatare pentru aspiratie, cat si cea electrica necesita intretinere regulata si consuma cantitati mari de energie electrica, astfel incat sa poata fi costisitoare. Desi nu sunt ideale, aceste aspiratoare automate pentru piscina ne-au servit de multi ani si s-au imbunatatit in timp.

Citeste si:   Parodie Google+

In anii 1980 a aparut aparatul de curatat pentru piscine. La inceput, acestea nu erau masini foarte sofisticate si pretul lor era ridicat. Acest lucru a insemnat ca produsele de curatare robotizate pentru piscine erau populare doar printre proprietarii de piscine comerciale sau publice, de  mari dimnesiuni din statiuni, municipalitati, scoli si colegii. Pe masura ce tehnologia s-a imbunatatit si practicile de fabricatie le-au facut mai accesibile, aparatele de curatat robotizate au intrat in domeniul proprietarului casei.

Desi difera in multe feluri, toate produsele de curatat pentru piscine moderne au cateva lucruri in comun. Au un motor electric (sau motoare) care le propulseaza si creeaza aspiratie. Deci functioneaza independent de pompa de piscina si sunt pe deplin autonome. In multe privinte, un aspirator robot pentru piscine functioneaza la fel ca aspiratoarele robotizate pe care le folosim in casele noastre. Au diferente, totusi, datorita faptului ca lucreaza intr-un mediu diferit.

Citeste si:   Unde incepuse succesul?

Aparatele de curatare robotizate pentru piscina se conecteaza la priza obisnuita de curent si au o sursa de alimentare aproape de priza electrica. Sursa de alimentare converteste puterea de 120V provenita de la retea intr-un curent de joasa tensiune (de obicei 24V). Acest lucru le face sigure pentru utilizare in apa si nu va provoca electrocutare. De la sursa de alimentare, un cablu lung trece la robotul de curatat pentru piscina. Lungimea acestui cablu determina in ce grup de dimensiuni poate fi folosit capatul acestuia.

Curatatorul pentru piscine robotizate cu filtre expuse este un alt tip. Curatatoarele pentru piscine robotizate utilizeaza in general motoare electrice super eficiente care utilizeaza foarte putina energie pentru a crea aspiratie si pentru a le oferi energie pentru a le propulsa. La fel ca un aspirator, robotul de la piscina aspira resturile din piscina si le retine in interiorul masinii. Filtrele asigura circulatia apei curate inapoi in piscina. Cele mai multe produse de curatat pentru piscine au perii rotative care disloca algele si murdaria incapatanata. Sunt propulsate fie de roti, fie de senile. Aparatele de curatare robotizate pentru piscine care folosesc sine sunt mai bune pentru curatarea peretilor si a colturilor ascutite. Desi se pot obtine si curatatoare robotice cu tractiune integrala, care ofera aceeasi tractiune si mobilitate ca si cele care folosesc senile.

Principala diferenta dintre robotii de piscina si alte produse de curatat automate pentru piscina este inteligenta computerizata a acestora. Nivelul senzorilor electronici si al abilitatilor de procesare variaza foarte mult intre diferitele modele. Robotii mai scumpi pentru piscina sunt de obicei mai inteligenti si fac o treaba mai buna de curatare a piscinei. Robotul este echipat cu diversi senzori. Multi vor scana piscina si vor determina cel mai eficient mod de a curata piscina in cel mai scurt timp. Modelele sofisticate vor avea memorie si isi vor actualiza in mod constant datele pentru a-si imbunatati capacitatile de fiecare data cand lucreaza. Alti senzori il ajuta pe agentul de curatare al piscinei robotice sa recunoasca linia de plutire si, prin urmare, vor face backup si se vor intoarce in loc sa iasa din piscina. Aceasta functie functioneaza si pentru bazinele de intrare pe plaja. Senzorii detecteaza, de asemenea, unghiul botului in raport cu suprafata piscinei, deci stie daca curata peretii sau podelele si se adapteaza in consecinta.

Citeste si:   Apple ar urma sa treaca pe tehnologia microLED pentru ceasurile sale

Programabilitatea este o alta caracteristica care variaza foarte mult intre diferitele modele de robot de piscina. Majoritatea au cicluri programabile, astfel incat proprietarul piscinei poate programa ca robotul sa fie curatat la un moment convenabil. Alte functii includ cicluri personalizate de curatare a piscinei. Acestea pot include cicluri de curatare care seteaza botul sa curate numai podeaua, peretii sau linia apei.  La magazinul piscineservice.ro clientii vor gasi cei mai buni roboti de piscina!

Spune si tu parerea...