Chiar daca nu accidentezi pe nimeni si nu produci pagube materiale cand conduci, lipsa RCA iti complica existenta de conducator auto si de posesor de masina.
Se merge pana acolo incat ti se retine certificatul de inmatriculare si il poti recapata numai dupa ce aduci asigurarea. De fapt, daca stam sa ne gandim bine, rca este garantia pe care o ofera orice sofer partenerilor de trafic ca:
-respecta regulile de circulatie si securitatea celorlalti participanti la trafic
-este solvabil, prin urmare, in cazul in care va lovi pe cineva sau il va accidenta, partea vatamata va primi despagubiri din partea asiguratorului de pana la 100 000 de euro, plafonul maxim fiind de 1 milion de euro.
Niciun conducator auto nu trebuie sa circule fara rca, in caz contrar va plati scump aceasta neregula. In acelasi timp nu trebuie sa ne grabim cand vine vorba de asigurari. O polita de asigurare buna se caracterizeaza prin:

Citeste si:   Cris Smile- servicii exceptioanale!


-pretul foarte bun. Rca-auto.ro ofera cele mai ieftine polite de asigurari din Romania. Datorita acestui fapt trebuie sa fim bine orientati si sa nu ne pripim.
-sa garanteze seriozitatea furnizorului, adica sa aiba capacitate de plata in caz de accident si sa onoreze sumele prevazute in asigurare
-sa se obtina foarte usor, fara sa necesite deplasare si pierdere de timp.
-sa se poata decide perioada asigurarii de la 3 luni, la 12 luni.
-sa fie expediata la domiciliul clientului.
Toate aceste caracteristici se regasesc in politele de asigurare emise de Rca-auto.ro, firma care manifesta maxima disponibilitate fata de clienti.
Ce are de facut un sofer foarte ocupat, sa nu riste pierderea certificatului de inmatriculare al masinii si o amenda de 2000 de lei?
In cativa pasi simpli rezolva problema procedand astfel:
-intra pe site-ul oficial al firmei si citeste cu atentie explicatiile. Formularea este pe intelesul tuturor, pagina se incarca repede, structura acesteia este simpla.
-completeaza formularul online cu datele personale si ale masinii si isi calculeaza singur pretul asigurarii
-selecteaza perioada de valabilitate a asigurarii, care poate fi de 3, 6, 6 sau 12 luni
-completeaza adresa de livrare si finalizeaza comanda
-asteapta sa primeasca acasa rca. Polita poate sosi si in 24 de ore de la comandarea acesteia.
Dat fiind ca totul este simplu, fara eforturi supraomenesti rca te urmeza la domiciliu, asiguratorul este verificat, cu experienta si toti clientii sustin prin evaluarile lor acest lucru, tot ce ai de facut este sa nu mai circuli niciodata fara asigurare.
Stiu, ai impresia ca tie nu ti se poate intampla: nici sa te prinda politia, nici sa faci accident, dar legea ghinionului spune ca ti se va cere exact cand nu ai actul sau dovada respectiva.
Experienta mea cu firma amintita mai sus este una pozitiva, fiindca de cate ori a trebuit sa plec intr-o calatorie urgenta si imi expira asigurarea mi-au trimis-o la timp acasa sa nu calatoresc ilegal.
Pana in prezent nu am avut nevoie de despagubire si doresc sa conduc fara vreun incident in trafic, dar am asigurarea ca in cazul in care cineva va fi lovit sau ranit din cauza mea va primi despagubire din partea firmei de asigurari.

Citeste si:   Comentariu SPAM:)

Spune si tu parerea...