Inchirieri auto Ascar este un leader al serviciilor de tipul celor rent a car, compania Ascar este unul dintre cei mai importanti lideri nationali in acest domeniu de activitate.

La inchirierea unei masini, daca aceasta se face de la Ascar.ro sau de la o alta reprezentanta, cel mai important lucru este sa citesti cu atentie conditiile de inchiriere. Pretul nu este singura variabila demna de luat in considerare atunci cand inchiriezi o masina.

Pentru Ascar.ro, clientul este mereu pe locul unu.  Din acest motiv isi informeaza si incurajeaza clientii sa fie foarte bine informati. Riscurile si clauzele stipulate in contract iti ofera informatii utile despre actiunile ce vor avea loc in contextul aparitiei fenomenului furtului, accidentelor si informatii despre restituirea posibilelor despagubiri. Soferii tineri platesc mai mult pentru aceeasi masina, costurile asigurarii oscileaza in functie de varsta. Cu cat esti mai tanar, cu atat esti mai neexperimentat.

Citeste si:   Dispeceratul funerar national de la adresa: 07funerare.ro nu doarme

Toate reprezentantele de pe teritoriul tarii, reprezentante din categoria celor rent a car vor ca plinul sa fie facut in momentul in care masina este restituita. Serviciile de inchirieri auto percep un tarif de 2-3 ori mai ridicat decat pretul normal, pentru fiecare litru de combustibil care lipseste, vei plati de trei ori valoarea lui.

Agentia Ascar.ro ofera servicii auto din categoria rent a car in orasul Cluj, iti pune la dispozitie o gama diversa de masini, printre care se afla criteriile standard, premium, SUV şi de transport.

Serviciile de inchirieri auto Ascar iti sugereaza sa ai in vedere patru criterii pe baza carora sa iti alegi masina ideala pentru inchiriat. Numarul de persoane alaturi de care vei calatori, cantitatea de bagaje pe care ceilalti pasageri o vor avea la ei, cati kilometrii intentionati sa parcurgeti cu masina si nu in ultimul rand locatia spre care vei calatori. Cel mai adesea, autovehiculele cele mai ieftine sunt cele produse in tara. Daca vei calatori in afara tarii, spre Spania, Franța sau Germania, iti sugeram sa alegi masini ce apartin brandurilor Renault sau Volkswagen si Seat. Daca intentionezi sa calatoresti intr-o zona de munte, ascar.ro iti ofera spre inchiriere o masina dotata cu mai multi cai putere.

Citeste si:   Cele mai potrivite imprimante color pentru birou

Spune si tu parerea...