Imprimantele laser sunt rapide, eficiente si folosesc pigment pudra pentru a reproduce imprimarea. Intelegeti cum functioneaza si care sunt beneficiile sale.

Imprimanta laser functioneaza cu energie electrostatica. Prin urmare, chiar inainte ca hartia sa inceapa sa fie tiparita, echipamentul aduna deja informatii si lucreaza la tiparirea continutului. Cilindrul, unde sunt culorile, prelucreaza si introduce o sarcina pozitiva, iar de indata ce incep sa functioneze, descarca puncte specifice care corespund datelor din document.

La randul sau, pentru a transmite informatiile din documente, tonerul, unde se afla cerneala pulbere, o transfera pe hartie, in sarcina negativa. Imprimantele laser color au de obicei patru toneruri de culori primare CMYK.

Pentru ca este agil si rapid, masina este excelenta pentru companiile care au un volum mare de munca. Pentru ca este o investitie mare, nu o vei gasi atat de usor in case.

Avantajele imprimantei laser color:

Desi cartusele de toner sunt mai scumpe, primul avantaj este ca cartusele sunt mai durabile, ceea ce il face un echipament grozav de cumparat din punct de vedere cost/beneficiu.

Daca doriti sa imprimati la scara larga, mizati pe o imprimanta laser color.

Imprimarile cu laser sunt mai rapide decat imprimarile cu jet de cerneala, avand o medie de 20 ppm. De asemenea, nu genereaza prea multe deseuri, ceea ce este grozav pentru oricine doreste o imprimare rapida si eficienta.

Imprimanta are o rezolutie exemplara in masuratorile de 4800×1200 DPI, 1200×600 DPI. Arata grozav cu cat rezolutia este mai mare.

Modelul KYOCERA ECOSYS M2640IDW este ideala atat penru mediul de lucru la birou, cat si pentru acasa. Ideala pentru birouri mici pana la mijlocii, este o masinarie multifunctionala cu imprimare color, tehnologie laser, conectivitate Wi-Fi si un alimentator automat. Folositi echipamentul prin retea sau prin telefon mobil si tableta. Are rezolutie inalta si viteza mare (pana la 18 ppm). Alimentatorul automat are o capacitate de 40 de coli, in timp ce imprimarea maxima lunara este de 20.000. Pentru ca este versatila, aceasta imprimanta laser color functidvoneaza cu hartie simpla, foto, card, reciclata si alte tipuri de hartie. Conexiunea sa accepta dispozitive mobile, conectivitate Wi-Fi, Ethernet, USB si NFC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here