Un contabil loial valoreaza aur. El este cainele de paza al banilor tai si justifica pana si ultima cheltuiala. Ai nevoie de servicii de contabilitate serioase, dar atentie! Sa nu fie sub nicio forma scumpe.
Trebuie sa recunoastem ca la acest departament se munceste mult si de multe ori angajatii au mari batai de cap. Am avut amice care mi-au povestit cu lux de amanunte cat au suferit ele in momentul in care au uitat sa adauge un zero sau doua zerouri.

Ceea ce ne-am obisnuit sa catalogam ca fiind nimic, in realitate valoreaza mult, mai ales cand este situat la sfarsitul numarului respectiv.
Este adevarat ca in prezent exista programe speciale si munca economistului este simplificata, dar lucrul cu numerele, cu operatiile, bilanturile, evidentele de orice tip, calcularea salariilor sunt operatiuni grele, care necesita maxima atentie.

Asa ajungi sa intelegi de ce un contabil doreste un salariu mare. Din pixul lui ies salariile tuturor celor care lucreaza in firma, tot din evidentele tinute de el se stie exact cat se cheltuieste pentru materii prime, cat pentru consumabilele de la birouri, cat pentru intretinere.
El are grija de banii tai, de aceea merita un salariu decent.
Exista insa profesii de care tinerii fug in general. Am vazut acest lucru pe viu, cand a fost nevoie de specialisti si cu toate ca existau oameni tineri cu specializarile respective pe diploma, au preferat somajul, in loc sa vina sa se angajeze in invatamant sau pe un post de contabil.
Da, a fost nevoie sa se apeleze la un profesor pensioner de peste 70 de ani si la o contabila de peste 60 pentru posturile ramase vacante timp de 6 luni in scoala noastra.

Citeste si:   Pentru repatrierea celor decedați în Italia, folosiți serviciile firmei Transport Decedați Funeral Express!

Atat munca din sectorul financiar, cat si cea cu micutii este solicitanta, iar tinerii au preferat sa se orienteze catre It sau sa lucreze ca instructori de dans, in loc sa vina pe aceste posturi solicitante.
Daca in calitate de manager sau de patron, ai nevoie de un contabil bun si nu stii unde il gasesti, te sfatuiesc sa intri pe https://www.realcont.ro!
Realcont.ro are grija de ultimul banut al tau si le ofera clientilor cele mai ieftine si eficiente servicii.

Contabilitatea la distanta este cu 50% mai ieftina decat cea departamentala care necesita: un birou cu toate dotarile si conditiile asigurate, plus echipamente si consumabile. Prezenta unui contabil permanent in institutie inseamna un salariu mare, plata contributiilor pentru el, vouchere de vacanta si de cadouri.
Sigur ca iesi mult mai ieftin, primind situatiile prin e-mail si solicitand telefonic tot ce ai nevoie.

Citeste si:   Căutarea este cea mai bună prietenă pentru cumpărături pentru bărbați

De 15 ani Realcont.ro se ocupa de administrarea responsabila a banilor clientilor si pana in acest moment nu s-a plans nimeni de vreo greseala. Ba, dimpotriva, cei care au solicitat si consultanta manageriala au ajuns sa conduca in topul agentilor economici cu cele mai mari incasari din tara.
Contabilii de la acesta firma nu gresesc, dar daca prin absurd ar omite un zero sau ar adauga doua-trei la cheltuieli si bilantul ar fi total gresit. Ei au asigurare profesionala din care s-a acoperi paguba.
Iti poate oferi aceasta siguranta reparatorie un contabil obisnuit pe care il angajezi cu carte de munca si care te costa o caciula de bani?
Dar oportunitatile nu se sfarsesc aici. La un angajament pe 24 de luni, 3 dintre ele sunt gratuite. La un contract pe 12 luni, pentru una nu se plateste absolut nimic.

Ce spui de toate acestea? Acum intelegi de ce le vin contractele si solicitarile pe banda rulanda?
Aceasta este cea mai buna metoda de angajare a unui contabil cu expertiza, fiindca in cazul in care iei unul de pe bancile facultatii, trebuie sa ai rabdare pana se formeaza.
Dupa cum informaticianul si profesorul se formeaza exersand permanent, la fel si contabilul, dar ultimul are nevoie de indrumarea cuiva. Decat sa investesti intr-un om care poate pleca la alta firma pentru un salariu mai mare, nu faci mai bine un contract cu o echipa de contabili care au experienta si rezultate remarcabile?
Nu cred ca exista antreprenor caruia sa nu ii convina sa lucreze cu salariatii sai de la distanta si in acest mod sa nu mai aiba obligatii fata de ei!

Citeste si:   Tabla perforata din inox, solutia perfecta pentru amenajari interioare!

Orice manager ar fi incantat de colaborarea prin e-mail sau prin telefon si de perioade de gratuitate pe care Realcont o ofera clientilor fideli.
Un alt argument pentru solicitarea serviciilor de contabilitate acestor profesionisti este acela ca in cazul in care din diferite motive, unul dintre contabili este indisponibil, il inlocuieste rapid altul.
In plus, onestitatea contabililor de aici a fost verificata in cei 15 ani de prezenta pe piata serviciilor din Romania.
Ce isi poate dori un angajator mai mult de la contabilul lui decat sa fie priceput, rapid, onest si cat mai economic cu putinta? Cum altfel poate fi un contabil, daca este economic si cu propriul sau venit si gandeste in favoarea clientului sau?

Spune si tu parerea...