Poate fi o legatura directa intre un aliment si faptul ca ai curaj sa crezi ca nu vei avea nevoie niciodata de concediu medical? Un freelancer de succes se caracterizeaza pein urmatoarele:
-trebuie sa mizeze pe o sanatate de fier sa munceasca in fiecare luna fiindca nu isi poate lua concediu medical
-sa fie disciplinat, prin urmare sa se mobilizeze sa respecte termene-limita fiindca daca nu isi onoreaza comenzile la timp isi pierde clientii
-sa aiba imaginatie bogata, idei originale si capacitate uriasa de munca.

Hrisca este alegerea potrivita pentru oamenii care vor sa lucreze independent, dar si pentru cei care doresc o sanatate de fier cu eforturi minime.
Acest aliment magic are urmatoarele efecte benefice asupra organismului:
-este produsul ideal in curele de slabire. Ajuta la pierderea grasimii fara alterarea starii de sanatate, cum se intampla in cazul dietelor severe sau al anumitor medicamente de slabit.
-inlatura depresia inlocuind-o cu doza maxima de optimism, fiindca utilizat in alimentatie in mod curent, produsul inlatura durerile de orice tip, in mod special migrenele si afectiunile digestive.
-ajuta creierul sa functioneze la cote maxime, deci solutiile eficiente se gasesc mult mai usor dupa o portie de hrisca.
-pielea capata un aspect tineresc, elastic, hidratat si dispar petele si ridurile fine.
-pretul este onest raportat la beneficiile pe care le ofera organismului.

Citeste si:   Mobila din lemn pentru living, obiecte de arta petru casa ta


Avem motive de fericire fiindca ni s-a oferit libertatea de a ne alege angajatorul si de a ne stabili programul de lucru si acces nelimitat la hrisca. Sunt oameni care detesta trezitul de dimineata si care chiar s-ar imbolnavi, daca ar fi obligati sa faca acest lucru si altii care nu pot sta sa lucreze noptile. Ca freelancer iti stabilesti singur regimul de munca si de odihna si iti poti tria colaboratorii, sa fii ferit de stres. Cu hrisca in meniu vei fi foarte sanatos si vei avea o pofta imensa de munca.

Spune si tu parerea...