O hala metalica este mai mult decat o simpla structura in care se desfasoara activitati. Halele metalice sunt cladiri in care pot fi depozitate materiale, autovehicule si utilaje. Profin ofera cea ma buna calitate pentru serviciile de proiectare si executie hale metalice , la preturi avantajoase cu servicii complete.

Halele metalice au devenit unul dintre tipurile de constructii cel mai utilizat in intreaga lume. Ele nu mai sunt folosite doar pentru activitati industriale, cum se intampla in trecut. Astazi, halele pe structura metalica pot avea destinatii diverse si acopera urmatoarele domenii:

 – hale industriale proiectate special sa indeplineasca toate cerintele specifice domeniului respectiv, oferind maximul de flexibilitate pentru toate activitatile necesare;

 – hale comerciale;

 – hale agricole;

 – hale de depozitare;

 – hale de productie  permit un flux de lucru optim si iluminat natural optimizat.

In comparatie cu o structua realizata din beton, o hala metalica are avantajul ca poate fi extinsa cu usurinta, deoarece majoritatea partilor componente sunt alcatuite din prefabricate, timpul de constructie se reduce semnificativ. Structura de rezistenta a constructiilor este  realizata din profile metalice care confera o greutate redusa constructiei, fapt care conduce la reducerea cheltuielilor si la o manipulare usoara.

Majoritatea activitatilor industriale se pot desfasura in interiorul unei hale metalice. In plus, acestea reprezinta o varianta extrem de eficienta datorita costului mic de achizitie, dar si al timpului rapid de instalare. O firma specializata in constructii hale metalice poate finaliza un astfel de proiect in mai putin de 30 de zile.

Halele metalice sunt ideale pentru amenajarea rapida a spatiilor pentru sport sau agrement. In acest sens, cateva exemple sunt:

-Amenajarea terenurilor acoperite de tenis de camp;

-Amenajarea terenurilor sportive (de fotbal, tenis, handbal, etc.);

-Amenajarea salilor de fitness.

De asemenea, este demn de mentionat faptul ca foarte multe scoli pot beneficia rapid de un teren pentru efectuarea orelor de sport in urma unei constructii de hale pe structura metalica.

Spune si tu parerea...