Gravarea face ca inelul tau sa fie ceva mai personal si mai plin de semnificatie. Având o notă de dragoste, o dată specială sau numele cuplului gravat pe inel, este un act tradițional care a existat încă din perioada medievală.

Prin urmare, nu este o surpriză faptul că, cuplurile aleg de obicei această opțiune extra personalizată atunci când cumpără inele de nuntă.

În timp ce mulți pot opta pentru numele partenerului sau pentru ambele nume înscrise pe interior, data nunții este o altă varianta populară pentru care puteti opta – și înseamnă că soțul / soția nu va uita niciodată aniversarea dvs.

De ce gravurile cu inele sunt atât de importante pentru cupluri?

Majorittea cuplurilor aleg sa detina verighete gravate personalizate cu poemul iubirii

Semnificația poate fi foarte diferită pentru mulți oameni, dar există două motive principale; în primul rând ca un gest romantic, și în al doilea rând, mireasa se gandeste că mirele nu-și va uita aniversarea, deci,cuplurile tradiționale au data nunții gravata pe inelele lor. Gravarea poate face inelele extrem de personale.

Când ar trebui să-ți gravezi inelul?

Cel mai bun moment este momentul in care se fac inelele, cu toate acestea nu exista nici o problema daca va fi facuta la o data ulterioara. Acest lucru este valabil în special dacă doriți, de asemenea, ca inelul dvs. de logodnă să fie gravat.

Ce ar trebui să fie gravat pe inelul tău?

În mod obișnuit, cuplurile ar opta pentru: data și numele partenerului; poreclele celor doi; data nunții , cuvinte memorabile („O  intreaga lume  nouă” a fost destul de populară recent) .

Este întotdeauna important să vă amintiți să nu alegeti   ceva la modă și să mergeți la ceva semnificativ. Vreti să fie romantică și să dureze pentru totdeauna. Cu toate acestea, în cel mai rău scenariu, dacă doriti, puteti elimina gravura.

Alte citate populare pe care le puteți grava pe inelul dvs. de nunta: Initialele cuplului si datele de nastere, fraze romantice – “Te iubesc”; “Pentru totdeauna”; “Mereu”; “Iţi promit”; “Până când moartea ne va despărți”; “Din acest moment”; “Truly Madly Deeply”; “Dragoste, onoare și prețuire”; “Primul meu, singurul meu”. Deasemenea puteti opta pentru gravarea titlul primului  dans, un fragment din juramintele tale de nuntă, expresii într-o altă limbă – Amore mio (Dragostea mea în italiană), Je t’aime (Te iubesc în franceză) sau diferite simboluri cum ar fi simbolul infinitului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here