Nevoia acuta de energie electrica ne-a determinat sa facem consiliu de familie sa gasim cea mai buna alternativa de curent pentru confortul locuintei noastre.
Oriunde intr-o tara civilizata se impune existenta unor surse paralele de electricitate, fiindca omul modern nu-si poate desfasura activitatea fara ea. De la ilumint, la incalzit si necesarul de apa calda, pana la utilizarea computerului este nevoie de curent electric. Cei care lucreaza de la domiciliu stiu cel mai bine cum este sa fii presat de timp, sa ai termene bine fixate si sa nu poti da lucrarile la timp din cauza penelor de curent. In aceste conditii pierzi contracte si sursele de venit.
In ultima vreme, conditiile meteo extreme au avut consecinte nefaste asupra confortului si activitatii noastre, de aceea am hotarat sa gasim in mod democratic solutia potrivita ca sa avem electricitate tot timpul.
Eu am propus sa cumparam un generator, sotul, mai tehnic si orientat din fire panouri fotovoltaice.


Il apreciez pentru faptul ca nu respinge o propunere, fara sa aiba argumente si iata cum a reusit sa ma convinga de faptul ca panourile solare sunt mult mai bune:
-panourile solare nu necesita combustibil, in timp ce generatorul nu functioneaza fara benzina sau motorina. Panourile solare se pot alimenta si cand este innorat de la lumina. In concluzie, ele sunt functionale tot timpul, generatoarele numai cand sunt alimentate.
-panourile solare produc energie verde, care nu polueaza si conserva resursele naturale prin principiile sale de functionare.
-generatorul se poate defecta, panourile solare sunt garantate. Ele sunt rezistente la grindina si la schimbarile de temperatura.
-in afara de costul initial, cheltuielile cu panourile solare sunt nule, generatorul adauga la pretul initial si cel al combustibilului
-este mai scump un generator bun decat panourile
-existenta unei game variate de panouri si posibilitatea de a solicita proiectare de la specialisti. Dbsolar ofera aceste servicii clientilor. Daca nu ne place sa amplasam panourile pe acoperis, exista posibilitatea amplasarii lor in camp deschis.
Am ales Dbsolar datorita faptului ca realizeaza si consiliere si proiectare si au cele mai mici preturi din Romania fiindca singuri nu am fi reusit. Ne-am pierdut printre gamele variate de panouri. Numai la catogoria panouri fotovoltaice am gasit urmatoarele tipuri: PANOURI SOLARE FOTOVOLTAICE POLICRISTALINE si PANOURI SOLARE FOTOVOLTAICE MONOCRISTALINE.
Datorita lor am reusit sa punem la punct sistemul de panouri solare, iar cu ajutorul lui ne bucuram de:
-diminuarea considerabila a valorii facturilor. Acum ne este mila de vecinii nostri care sunt nevoiti sa achite lunar sume piperate, desi nu au mereu energie electrica. Li se spune ca in suma respectiva intra si intretinerea serviciilor si a instalatilor, desi calitatea acestora lasa de dorit.
-permanenta electricitatii. Nu ne mai temem de furtuni, de vifore sau de avariile de pe retea. Nu ni se mai arde aparatura electrocasnica fiindca avem mereu electricitate.
Este minunat ca exista Dbsolar cu produsele sale si alternativa de a avea energie gratuita, dar este ideal ca intr-o familie nimeni sa nu ia hotarari fara sa se consulte cu ceilalti si sa argumenteze alegerea!
Oameni buni, puneti-va panouri solare acum, fiindca la vara se vor vinde ca painea calda!

Spune si tu parerea...