Am vazut multe fotografii de nunta si am inteles ca unele sunt de duzina, in timp ce altele sunt de colectie. Fete crispate, ochi inchisi, grimase si surprinderea a tot ce era imperfect in tinuta protagonistilor sau nuntasilor sunt caracteristici ale pozelor de duzina pe care nu va indurati sa le aruncati din doua motive:
1) Nu aveti altele si aveti nevoie de amintiri, fiindca mai tarziu toata lumea va dori sa stie cum ati fost voi doi tineri si cum v-a stat la nunta.
2) Ati dat bani pe ele si nu va indurati sa le puneti la cos.
Totul depinde de maiestria fotografului si de aparatura pe care o detine. Este gresit sa apelati la un prieten, care este fotograf amator sau sa angajati un noname fiindca va cere putin.
Nu recunosc alt as sa realizeze perfect fotografie de nunta ca Razvan Cotea! Pe el trebuie sa-l aduceti, daca doriti poze de colectie de la nunta voastra! Ce inseamna fotografie de colectie:
-fotograful apasa pe butoane numai in momentul in care zambetul infloreste pe chip ca dar al sufletului oferit privitorilor. Daca surprinde ochi inchisi sau grimase, el sterge acele poze fiindca detesta tot cee ce este de duzina. Intr-un interviu dat recent unei televiziuni care ii cerea detalii despre succesul profesional, Razvan Cotea a declarat urmatoarele: “Un fotograf trebuie sa fie empatic pe cat este de artist si de profesionist. Sa va explic mai bine! Niciodata nu las pozele in care oamenii au iesit, asa cum nu mi-ar fi placut mie sa ies. Am suferit profund pana am ajuns eu insumi sa fac poze, cand fotograful imi inmana o fotografie care ma uratea si in care nu ma recunosteam. Rebuturile trebuie sa ajunga la cos, iar fotograful are indatorirea sa inmaneze poze perfecte celor care il cheama la evenimente sau ii pozeaza”.

Citeste si:   Vara nevoia de lenjerii din bumbac este mai mare


-omul din fata obiectivului este prietenos si stimuleaza persoanele care-i pozeaza sa exteriorizeze tot ce au mai frumos. El ii fotografiaza cu multa sinceritate si iubire, nu din ratiuni strict economice fiindca vede fotografia ca pe o opera si nu ca pe o marfa sau o afacere.
-fotograful are infinita rabdare ca oamenii sa se aseze, sa se aranjeze, dar mai ales sa se pregateasca sufleteste pentru poza. Acesta este unul dintre secretele importante ale reusitei. Fotograful nu trebuie sa agreseze ca rezultatul muncii sale sa nu agreseze vizual.
Albumele si filmarile de la nunta sunt atat de importante, incat trebuie sa va orientati la cel mai bun fotograf care sa va faca poze la nunta chiar in momentul in care fixati data celui mai important eveniment din viata. Puteti obtine o programare completand formularul online pus la dipozitie sau la o intalnire fata in fata si la o presesiune foto sa testati maiestria lui Razvan, dar si rabdarea.
Va asigur ca nu percepe un banut in plus fata de tariful fixat initial, ca are experienta si aparatura performanta, deci este garantul obtinerii fotografiilor de colectie care pot fi expuse si in muzeu prin valoarea lor. O alta veste buna. El se deplaseaza acolo unde este invitat sa nu ia nimanui dreptul de a avea cele mai frumoase poze de nunta.

Citeste si:   De ce recomand cazarea de la Pensiunea Pictorilor

Spune si tu parerea...