Imi venea sa rad, cand dupa stabilirea taxei de drum, puteam citi pe un afis: “Aici sunt banii dumneavoastra”, iar la cateva sute de metri iti rupeai masina in gropi. Suntem un popor comic in anumite imprejurari ca sa mascam frustrarile, dar dam dovada si de harnicie, generozitate si respect.
-Aici este magazinul in care timpul, banii si gusturile cumparatorilor sunt toate respectate la maximum, am spus cand am vazut cat de usor pot fi alese si cumparate metraje lenjerii.
De ce metraje si nu lenjerii gata facute?


1. Pentru ca paturile noastre au dimensiuni diferite de cele standard si nu dorim sa atarne inestetic cearsafurile de pat sau sa ramana salteaua goala, stiut fiind ca omul in timpul somnului mai trage de lenjeria de pe pat. Un cearsaf bun acopera patul, ba vine si cu o rezerva sa fie bine fixat pe saltea.
2. Pentru ca nu am o casa pretioasa sa i se potriveasca lenjeriile 3d. Este adevarat ca pentru mine acasa inseamna mult, dar imi dau seama cand exagerez. Lenjeriile 3 d, acele tablouri intinse pe pat, merg intr-un cadru marcat cumva de opulenta, chiar in simplitatea lui, oximoronic vorbind.
3. Fiindca imi place o draperie intima pe care sa o pun in geam cand dorm, din acelasi material, sa nu vada nimeni ce se petrece in dormitor. Da si la bloc cei de la etajele superioare vad ca in palma in apartamentele de jos. Cate povesti nu am auzit despre anumiti ochi holbati la fereastra blondei sau roscatei care se dezbraca fara grija in dormitorul ei…
4. Aici intru, imi delectez privirea si aplicand filtrul de cautare economisesc timp si cumpar in mai putin de 5-7 minute, mai ales cand am in minte ceea ce vreau. Uneori stii sigur ca vrei o lenjerie animal print, metraj albastru sau un imprimeu de Craciun, sa marchezi cumva sacra sarbatoare, alteori nu stii ce vrei, pana nu vezi produsul de care te indragostesti.
Evilife.ro nu m-a dezamagit niciodata, nici atunci cand am dorit sa fac o surpriza cuiva. De pilda, medicul meu stomatolog care merita tot aurul din lume, desi ma certa si cand ii duc flori (este o doamna la propriu si la figurat) fiindca m-a tratat cu multa grija si m-a facut sa inving teama de dentist.
Intr-o zi ne-a povestit ca urmeaza botezul nepotelului si ca pentru asta a scotocit tara de la un capat la altul sa gaseasca damasc fin, alb. In damasc urma sa fie scos din apa botezului micutul si sters, apoi imbracat in costumul pregatit cu grija pentru ceremonie. Din bucata frumoasa de damasc, putea sa-si faca mai tarziu zestre: fata de masa si cearsaf de pus pe pat. Ghiciti unde i-am gasit materialul pe care il cauta fara succes de luni intregi? In magazinul prezentat mai sus, fiindca pierduse si ultima speranta: magazinele de la Obor, locul unde gasise materialul la botezul primului nepot.
Intru des pe site-ul oficial al magazinului de metraje si iata de ce sunt atrasa:
-filtrul de cautare produse
-varietatea, frumusetea si calitatea materialelor
-pretul onest raportat la faptul ca sunt naturale 100%
-promptitudinea onorarii comenzilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here