Geanta unei femei este un cufar cu secrete, un obiect capabil sa spuna multe despre personalitatea purtatoarei! Gentile sunt esentiale pentru toate femeile, reusesc sa contina tot ceea ce au nevoie si, daca le combina cu accesoriul potrivit, completeaza aspectul si imbogatesc tinuta.

Cand vorbim despre eticheta, nu trebuie neaparat sa ne gandim la ceva departe de viata de zi cu zi si modernitate. Sunt multe genti dama casual ce pot fi purtate in situatii multiple. Geanta are propria sa eticheta. Si daca este adevarat ca geanta vorbeste despre noi, grija fata de fiecare detaliu este fundamentala pentru a oferi celorlalti impresia corecta. Pentru asta trebuie sa alegem produse de calitate, precum cele de la Adona.ro. Acesta este un magazin online ce ofera genti dama casual online, dar si incaltaminte si alte accesorii. Produsele sunt de o foarte buna calitate si preturile sunt accesibile. De fapt, calitatea vizibila a unei genti casual dama este prima regula in ceea ce priveste calitatea. 

O alta regula de eticheta pentru geanta unei femei este ca nu trebuie sa umplem geanta pe care o folosim in fiecare zi cu tot ce credem ca am putea avea nevoie, de la cartea pe care o citim pana la ultimele bonuri de la supermarket, si alte lucruri pe care presupunem ca le vom folosi. In realitate, de bon ton este ca o geanta pentru femei sa fie umpluta cu elementele esentiale: portofel, cheile de la casa si cheile de la masina, telefon mobil, farduri etc., toate bine depozitate, astfel incat sa le poti gasi cu usurinta, daca este necesar.

O alta eticheta a gentii este aceea de a evita sa combinati geanta cu incaltamintea si hainele, fara sa uitati sa adaugati un “personal touch”. Pentru tinutele de zi puteti alege si modele multicolore, dar pentru seara un stil sobru si elegant este mai potrivit.

Alegerea materialelor este foarte importanta, de fapt, fiecare geanta are propriul sau sezon in care sa fie purtat: de exemplu, nu este indicat sa folositi o geanta din piele dubla vara sau o geanta de paie iarna. Chiar si conditiile climatice simple implica alegerea: o geanta din piele intoarsa daca este purtata cand ploua ar putea fi distrusa.

Acestea sunt cateva reguli ale etichetei unei genti. Alegeti geanta corecta si tineti cont de reguli pentru un look intotdeauna reusit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here