Mutarea, desigur, necesită multa pregătire, organizare și alegere a unei firme de mutari cu reputație. Dar există multe lucruri interesante despre mutarea in sine, pe care trebuie sa le cunoasteti. Acestea sunt pe diverse teme și unele dintre ele sunt doar utile pentru a ști, în timp ce altele pot fi cu adevărat benefice pentru dvs. în ceea ce privește economisirea timpului, a banilor, a eforturilor și mai mult.

În Statele Unite ale Americii, in fiecare an  aproximativ 17% din totalul populației dintr-o zona se muta. Aproximativ 6,7% dintre aceștia au mers să locuiască într-un alt stat.

Solicitarea unei estimări vă va oferi o bază de comparație între diferitele companii de mutari – serviciile pe care le oferă și preturile cu care lucrează.

Al treilea lucru cel mai stresant din viața oamenilor după moarte și divorț este mutarea. În unele state majoritatea oamenilor născuți acolo nu pleacă niciodată din zona. Pe de altă parte, în alte state este exact opusul – mai puțin de 40% din populație s-a născut acolo.

Citeste si:   Erori in unele jocuri pentru Android si iOS

Când firma de transport mobila vă contactează, nu sunteți obligat să semnați nimic dacă nu sunteți mulțumit de condițiile pe care această companie le oferă. Aceasta înseamnă că ar trebui să citiți tot ce obțineți de la firma și nu trebuie să semnați documente necompletate.

  • În SUA, fiecare persoană se mută între 11 și 12 ori într-o viață.
  • Majoritatea persoanelor (40%) se deplasează local datorită problemelor legate de domiciliu.
  • Aproape jumătate din momentul în care oamenii se mișcă din cauza schimbării locului de muncă, aproximativ o treime: din cauza pensionării, iar restul se mută din alte motive.
  • Aproximativ o treime din persoanele care se muta ar merge să locuiască într-un alt cartier, deoarece este mai convenabil pentru ei pentru serviciul lor.
  • La cinci ani după absolvirea liceului sau a colegiilor, o treime dintre tineri nu mai trăiesc în aceeași state în care au studiat.
Citeste si:   telefonul de criză

Spune si tu parerea...