-De unde ai stiut tu sa atragi atatea fonduri guvernamentale pentru firma voastra?

Intrebarea fusese rostita cu glas rugator de un concurent. In mine se dadea deja o lupta apriga. Vedeam pe de o parte pe una dintre directoarele din gimnaziu care ne spunea: „Fetito, tine minte de la mine! Informatia costa, costa al naibii de scump, mai ales daca este o informatie valoroasa!”

Apoi mi se contura chipul dirigintelui si profesorului meu de romana si parca il auzeam spunandu-mi: „Draga mea, de ce sa faci rau, cand poti sa faci bine? Informeaza-l pe cel de langa tine despre toate lucrurile bune la care tu ai acces! Stii de ce? Este loc sub soare pentru toata lumea!”

Apoi m-am gandit ca dar din dar se face rai, nu rar si i-am prezentat omului site-ul Inafaceri.ro. Te sfatuiesc si pe tine sa faci la fel!

Nu lasa sa se iroseasca o informatie care valoreaza sute de mii de euro si prin care se poat salva:

-anii de munca sustinuta a patronului si a salariatilor angajati de el.

-banii investiti.

-mijloacele fixe.

-starea de normalitate care domneste in familiile angajatilor care stiu ca au asigurata o suma pe care se pot bizui in fiecare luna!

Informatia salvatoare exista si important este ca tu, antreprenorule, sa cauti solutii pentru salvarea firmei tale si a oamenilor care au lucrat pentru tine, in care ai avut incredere si care au avut incredere in tine!

Citeste si:   Google Chrome - unicul browser cu o crestere constanta

Pe site iti sunt prezentate multe categorii de finantari de care te poti bucura. Unele sunt nerambursabile in totalitate, altele cer o contributie formala din partea ta, pentru unele este competiei serioasa, in timp ce altele se obtin in ordinea solicitarii.

Exista fonduri nerambursabile care vin cu solutii prin care faci economii substantiale de resurse si reduci poluarea.

De pilda fondurile alocate energiei solare te ajuta sa:

-instalezi panouri fotovoltaice pe acoperisurile firmelor sau fabricilor tale si in acest fel vei avea apa calda cu costuri zero. Instalatiile performante se incarca de la lumina diurna, fiind eficiente si furnizand energie si pentru becuri sau aparatura care consuma mai putin. Cum sa nu te intereseze sa faci aceasta investitie pentru firma ta? Cu ajutorul ei economisesti mii de euro. Ai un restaurant sau o pizzerie? Apa calda pentru spalatul vaselor este la dispozitie si se incalzeste cu caldura de la soare. Detii o pensiune? Vara apa calda nu se mai asigura prin consumul de energie electrica, ci vine gratuit.

-iti asiguri un parc de masini electrice cu care sa asiguri aprovizionarea si distribuirea produselor tale si pui la punct statii de incarcare pentru acestea. Transportul verde este o alternativa la transportul rutier pe carburanti care incarca atmosfera de noxe si este un mare consumator de resurse.

Mai tarziu, poti permite si altor detinatori de masini electrice sa foloseasca statia ta contra unei taxe.

Citeste si:   Lipsa rca genereaza complicatii

Nu te-ai gandit la toate acestea! Nici eu nu i-am propus detinatorului firmei la care lucrez sa dezvolte afacerea in aceasta directie, pana nu am vazut fondul nerambursabile pe lista finantarilor pe care antreprenorii le pot accesa.

Sa nu credeti ca ma pricep la toate si am obtinut atat de multe fonduri fiindca sunt o persoana ultradotata intelectual. Am limitele mele, dar firma Inafaceri.ro mi-a pus la dispozitie un consultant care m-a indrumat si m-a lamurit cum sa accesez cu succes fondurile europene sau guvernamentale.

Acel consultant sta si la dispozitia ta si poti beneficia si tu de serviciile lui. In plus, fiecare fond este descris pe larg, prin urmare persoana interesata este informata cu privire la:

-valoarea lui, felul lui (rambursabil/nerambursabil), contributia firmei in cazul celor partiale

-conditiile care trebuie indeplinite pentru a beneficia de fondul respectiv

-pentru ce este alocat

-categoriile de firme si institutii eligibile

-etapele ce vor fi parcurse pana la obtinerea banilor.

-link-ul direct catre institutia care il pune la dispozitia antreprenorilor.

Site-ul respectiv este folositor si celor care vor sa vanda o afacere la cheie, fiindca din motive obiective nu mai pot sa se ocupe de ea, dar in acelasi timp nu vor sa o vada irosindu-se. In plus, o firma cu contracte in derulare nu isi poate inchide portile. Cineva trebuie sa continue activitatea din onestitate fata de partenerii de afaceri.

Citeste si:   Traduceri Medicale alt spam...

Esti un om de afaceri care doreste sa vanda, sa cumpere sau sa investeasca intr-o afacere? Nu te costa nimic sa postezi un anunt pe site si ai numai avantaje, sa iti faci cont pe acest site!

Aici nimeni nu concureaza cu nimeni, fiindca informatia se afla la indemana tuturor si este gratuita.

Site-ul este prietenos si iti face placere sa citesti informatiile utile, scrise corect gramatical si bine structurate, astfel incat sunt usor de inteles.

Intreprinzatorii romani aveau nevoie de un astfel de catalog virtual al afacerilor puse in vanzare si al fondurilor accesibile, dar si al serviciilor virtuale de publicitate si al oportunitatilor.

Cei care doresc promovarea magazinului virtual sau al site-ului prin care se prezinta servicii utile oamenilor, au la dispozitie contactele celor mai bune firme de profil.

Intra Inafaceri.ro si nu vei regreta, fiindca aici se reunesc oamenii de afaceri din tara si isi rezolva problemele financiare pe care le au.

M-am hotarat sa spun tuturor despre comorile gasite pe site, fiindca am patruns la ele gratuit si trebuie sa aplic si eu legea omeniei.

„Ce te costa sa faci binele? De ce sa faci raul cand poti sa faci binele? Este loc sub soare pestru toata lumea!”

Mi-am facut datoria si figura blajna a fostului diriginte imi surade plina de multumire!

Spune si tu parerea...