Povestea mea este tipica, deoarece am sa prezint cum de la un simplu hobby am ajuns sa imi deschid propria afacere. Totul a inceput prin anul 2012 cand am decis sa achizitionez un elevator 2 coloane. Desigur optiunele pe internet erau multe, piata fiind saturata. Am decis, sa merg de la sursa sigura si am comandat un elevator auto de la aparat-clima-auto.ro .

La scurt timp dupa ce am instalat elevatorul, vestea s-a dus rapid printre prieteni. Deoarece in weekend-uri, trageam chiulul la bere cu baietii. Preferam sa urc masina pe elevatorul auto, deoarece mecanica a fost din totdeauna marea mea pasiune.

La nici 3 luni de la achizitionarea elevatorului, am primit oferte cum de la prieteni si cunoscuti deai lor, ce doreau sa isi faca revizii folosind elevatorul meu.

Citeste si:   Adaposturile de caini au mare nevoie de firme dezinsectie

Mie normal ca mi-a suras ideea. Dar dupa o perioada, in care am reusit sa strang echivalentul unui salarium, am decis sa mut lucrurile la o scara mai mare.

Asa ca, impreuna cu un asociat, am deschis un service auto, pentru lucrari de mentenanta si reparatii.

Pot sa zic ca si astazi suntem in business, datorita elevatorului auto, care mi-a consolidat viitorul.

De atunci, lucrurile au evoluat, si am continuat sa achizitionez mai multe elevatoare auto, cu capacitate mai mare de ridicare.

De asemenea vreau sa precizez, importanta unui service modern si complet utilat. Uneltele moderne, vor imbunatatii calitatea muncii, iar vestea se va raspandi rapid printre clienti.

Citeste si:   Cel mai eficient magazin de lenjerii de pat

Recomand pasionatilor, dar si celor care au deja un business in domeniu, sa nu ezita sa investeasca in afacere, deoarece va aduce numai beneficii.

Investitia pentru un elevator auto, este minima pe care o sa o puteti scoate in minim 3 luni.

Fiti mereu pregatiti sa faceti fata oricarei greutati in service, cu ajutorul unui elevator auto.

Spune si tu parerea...