Nimic nu demonstreaza mai mult tenacitatea ca izvorul pornit din munti, care isi croieste un drum prin locurile dorite de el, chiar daca pentru asta trebuie sa taie muntele in doua ca un ferastrau.

Apele de munte sunt puternice, hotarate si capabile sa isi depaseasca limitele mereu, tocmai de aceea cele mai mari baraje de acumulare au fost realizate cu ajutorul fortei apelor de munte.
Apele de munte picteaza tablouri de vis, care merita vazute. O vreme curg linistite, apoi salta peste pietre ca niste cascade. Valurile care vin cu viteza uimitoare se sparg in bulgari fluizi si se raspandesc in jur.

O excursie rafting Muntenegru ne conduce pas cu pas catre realizari notabile, cum ar fi:

-invingerea temerilor. Raftingul cere multa stapanire de sine si curaj, in plus, membrii echipajului experimenteaza spiritul de echipa actionand sincronizat. Acest sport care ofera maxime satisfactii ne invata importanta spiritului de echipa si a disciplinei. Orice abatere te poate aduce in mijlocul valurilor, dar esti salvat datorita experimentelor de protectie si evident ca inveti o lectie de viata scumpa.

Citeste si:   Cat de bine te intelegi cu ceilalti la locul de munca sau in relatia de dragoste daca esti in zodia BERBEC?

-imbogatirea tezaurului de imagini incredibile. Apele curgand, vegetatia si formele de relief variate intalnite in cale nasc impreuna peisaje unice, ce par ireale prin doza lor maxima de frumusete.

-combinarea unor activitati fizice solicitante in cadrul aceleasi iesiri: raftingul+tiroliana pentru activarea tuturor grupelor de muschi. O experienta are loc in valuri, alta deasupra acestora, in aer.

-petrecerea a 4 zile minunate in Muntenegru, in schimbul celor 195 de euro. In pret este inclusa si cazarea si transportul cu autocarul. In anumite locuri din tara numai cazarea la un hotel de trei stele poate costa 195 de euro. Pretul este cat se poate de onest.

Citeste si:   Ce este o imprimantă multifuncțională?

-turul a doua orase cu rezonanta istorica: Belgrad si Sarajevo. Sa nu uitam ca la Belgrad s-a produs scanteia care a declansat Primul Razboi Mondial.

-raftingul se face in conditii 100% securizate, fiindca practicantii acestui sport primesc: echipamentul necesar, incaltaminte si imbracaminte de neopren, instructiuni care prind bine si cand participantii se vor putea afla in mare pericol mult mai tarziu, casti de protectie si veste de salvare.

-organizatorii tin cont de turistii care doresc un anumit loc in autocar si il rezerva in schimbul a 10 euro achitati la inscriere de la inscriere. Imi place sa stau in fata fiindca mi se pare ca vizibilitatea este maxima.

Din grija maxima fata de participanti, in situatia in care vremea este foarte rea sau se anunta un cod de furtuni, de canicula, excursia va fi amanata ca activitatile sportive sa se desfasoare in conditii prielnice.

Citeste si:   Spam-ul e ca cerșătoria...

Va recomand sa intrati mereu pe site-ul oficial al agentiei, fiindca aici gasiti cele mai tari idei de concedii si vacante! In cazul in care doriti petrecerea unor zile de vis, in care sa nu fiti stresati de faptul ca trebuie sa conduceti si sa va asigurati mesele si cazarea, alegeti dintre propunerile tentante ale acestor profesionisti.

Este bine sa stiti ca ghizii au grija de grupul de turisti care le este incredintat si ca totul decurge perfect.

98% dintre clienti sunt multumiti de servciile oferite de acesta agentie de turism serioasa. Cunoscatorii spun ca este agentia unde originalitatea este la ea acasa.

Spune si tu parerea...