Majoritatea service-urilor care se respecta vor avea, printre alte unelte, si un elevator auto care le vor imbunatati serviciile oferite. Cel mai des intalnit aparat este un elevator 2 coloane.

Trebuie sa intelegem ca un elevator auto poate face diferenta dintre reusita si esec.

De ce? Pentru ca unele lucrari asupra unui autovehicol necesita metode mai putin conventionale si accesarea unor spati sub caroseria masinii este adesea dificila.

De aceea atelierele auto incorporeaza un elevator 2 coloane pentru a ridica cu ajutor unor furci vehicole in functie de incarcatura maxima a acestora.

Unele elevatoare sunt destinate masinilor mici, iar altele sunt pentru incarcaturi mari precum dube, cap camion si tot ce depaseste 3,5 tone.

Citeste si:   Cand e nevoie sa apelezi la implant dentar

Acest tip de masinarie nu poate fi instalat pur si simplu, ci este nevoie de un set de aprobari care sa respecte legislatia despre normele de siguranta in domeniul mecanic.

Trebuie sa se tina cont de spatiul atelierului auto, in functie de inaltimea si lungimea acestuia. Planurile unui service trebuie facute de un arhitect care sa inteleaga proiectul initial.

Toate acestea par a fi costisitoare, dar, in timp, se vor transforma intr-o investie pe termen lung care va atrage si mai multi clienti.

Posesorii auto sunt atrasi de obicei de un service complet, care sa le asigure o mentenanta profesionala, fara sa piarda prea mult timp in asteptarea rezultatului.

Citeste si:   Totul a fost bine cu Fabrica de Firme

Elevatorul auto functioneaza pe un principiu mecanic destul de simplu, dar foarte eficient.

Acesta, prin intermediul unor pistoane mecanice, reuseste sa ridice autovehicolul la inaltimea dorita, permitantand mecanicului sa lucreze eficient.

Elevatorul este prevazut, de asemenea, cu o modalitate de a bloca pistoanele pentru a asigura siguranta celui care lucreaza sub caroseria masinii.

Principiul cheie, la elevatoarele auto moderne, este ca acestea pot fi controlate prin intermediul unui computer introducand datele in functie de cat este nevoie sa fie ridicate. Tot prin acest sistem pot fi si coborate.

Recomand tuturor posesorilor auto, care au nevoie de mantenata asupra vehicolului, sa caute un atelier mecanic dotat cu unelte moderne si de un elevator pentru a fi siguri ca repararea masinii va fi dusa la bun sfarsit.

Citeste si:   Importanta print-ului digital - Tipografia Global Print

Spune si tu parerea...