Pentru mulți tineri din ziua de azi a avea propria locuință este un vis mult prea îndepărtat. Sunt mulți cei care se mulțumesc să ofteze și să considere că singura alternativă pentru ei este să plătească chirie. De fapt, lucrurile nu stau chiar așa, și decât să plătești chirie, la care se adaugă și facturile curente și plata întreținerii, este mult mai avantajos pentru tine să achiți o rată lunară, iar la final, să fii mândrul proprietar ar unei locuințe.

Garsoniera, perfectă pentru un început de drum

Dacă nu ai parte de potențial financiară de a susține un credit pentru un apartament cu două sau trei camere, garsoniera reprezintă o alegere firească și ceva mai avantajoasă pentru buzunar. Dar, pentru că îți dorești să ai parte de confort, zonă bună, acces rapid la mijloacele de transport în comun, ce părere ai despre o garsoniera Pipera, perfectă pentru a răspunde afirmativ la toate cerințele tale.

Un vis care devine realitate

Ai auzit probabil de Ivory Residence, dart e-ai gândit vreodată că aceasta ar putea fi viitoarea ta adresă? Nu, nu este deloc o dorință care nu se va împlini niciodată, iar din rândurile următoare vei înțelege de ce este perfectă pentru tine. Avem de a face cu un ansamblu rezidențial de anvergură în zona Piperacare la final va număra 1200 de apartamente, 1400 locuri de parcare și boxe. Deja prima fază a proiectului a fost ridicată, și o bună parte din apartamente urmează să fie predată, așa că interesează-te din timp ce trebuie să faci pentru a te muta aici din 2023, când va fi gata și cea de-a doua fază a proiectului.

Calitate la superlativ

La felul cum se construiește în țara noastră, pe majoritatea șantierelor de lucru, este și normal să fii sceptic atunci când vine vorba despre calitatea lucrărilor. Ei bine, de această dată chiar nu mai ai de ce să îți faci astfel de griji, deoarece totul este la superlativ, și te poți convinge și singur, discutând cu reprezentanții complexului și chiar programând o vizită la fața locului. Grosimea pereților, fundația de tip radier general sunt doar câteva dintre detaliile tehnice care ar trebui să te convingă că aici chiar se face treabă de calitate, și nu se lucrează pe principiul ”merge și așa”, specific românesc.

Poziționare excelentă

Atunci când luăm în calcul achiziționarea unei locuințe, ne orientăm și la poziționarea acesteia. În cază să nu știai, ansamblul este poziționat în Pipera, în imediata apropiere a rondului de la OMV, în spatele reprezentanței Toyota, având trei căi de acces catre Bulevardul Pipera. De asemenea, stația de metrou este la doar 7 minute de mers, dacă încă nu ai autoturismul personal. Este o poziționare excelentă, iar cei care vor locui aici, au parte de acces ușor la toate ariile de interes pentru întreaga familie, de la transportul în comun, infrastructură, spații destinate cumpărăturior și relaxării, sau unități de învățământ și centre de business. Ce părere ai? Nu-i așa că sună de-a dreptul fantastic?

Suprafață mare

Pentru că îți dorești o garsonieră, sau un studio pentru început, trebuie să știi și câteva date despre suprafața acestora. Se începe de la 37 mp utili și se ajunge chiar și la 50 mp utili, ceea ce este mai mult decât suficient.

Te bucuri de tot confortul

Mai mult chiar, nu trebuie să îți mai faci niciun fel de griji referitor la confortul tău, pentru că tot ansamblul este racordat la rețelele de utilități ale orașului, sunt multe spații verzi care să te îmbie să te plimbi mai mult, iar prețurile nu sunt chiar atât de mari pe cât ai fi tentat să crezi că ești nevoit să plătești pentru a locui într-un ansamblu rezidențial.

Avantaje pe care le ai când locuiești într-o garsonieră

Există mai multe avantaje de care te poți bucura atunci când locuiești într-o garsonieră sau un studio. În primul rând, este mult mai ușor să termini cu curățenia și alte activități casnice, deoarece totul este la un loc. De asemenea, de ce să nu recunoaștem, sunt mult mai ieftine, ceea ce atunci când vine vorba despre prima ta locuință, este un avantaj enorm. Pentru că este vorba despre o garsonieră localizată într-un ansamblu rezidențial, există foarte bune legături cu mijloacele de transport în comun, iar dacă ai autoturism personal, nu trebuie să îți mai faci griji că nu ai unde să parchezi.

Dezavantaje minore

Există și câteva dezavantaje, pe care ți le prezentăm pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. Spațiul este ceva mai mic decât în cazul unui apartament cu două camere, de exemplu, așa că este ceva mai dificil de locuit pentru un cuplu. Deși, dacă ținem cont de spațiul pe care îl ai la dispoziție atunci când optezi pentru o garsonieră în Ivory Residence Pipera, nu prea mai ai cum să te plângi că locul este prea mic. Să fim serioși, există apartamente cu două camere care au mai puțin de 35 mp utili, așa că…

Fă o vizită la fața locului

Dacă ți se pare că am exagerat cu ceva, avem o sugestie pentru tine: fă o vizită la fața locului și vei păți la fel ca mulți alții. Nu vei mai dori să pleci deloc și vei face tot ce îți stă în putere pentru a te muta și tu aici. Discută cu reprezentanții complexului despre cum poți face ca această dorință a ta să devină realitate, și începe chiar acum să faci demersurile necesare. Grăbește-te, locurile chiar sunt limitate!

Spune si tu parerea...