Ofertele de Black Friday sunt intotdeauna un motiv de bucurie, mai ales ca este penultima luna inainte de sosirea sarbatrilor de iarna. De Black Friday este momentul ideal pentru a cumapra cadouri pentru cei dragi. Magazinul gsm Quickmobile organizeaza acest an reducerile masive incepand cu data de 12 noiembrie pentru Campania Black Friday 2021 la Quickmobile

Orice pasionat de high-tech ar trebui sa cunoasca conceptul de Black Friday. Pentru cei carora le este strain conceptul, este vorba despre o zi speciala in care se gasesc dispozitive high-tech in reduceri semnificative. Pe masura ce se apropie Craciunul, aceasta este o ocazie buna de a cumpara cadouri la preturi mici.

Vinerea Neagra este prima vineri dupa Ziua Recunostintei. Dezvoltat in Statele Unite in anii 1970, conceptul a devenit popular pana in Europa si majoritatea marcilor si magazinelor isi adapteaza preturile la aceasta ocazie, oferind uneori o reducere de  pana la 60% la anumite dispozitive. Termenul „negru” reprezinta multimea care se grabeste in magazine si aglomeratia din acea zi. Retineti totusi: nu putem vorbi cu adevarat de un val de cumpatratori in magazinele Romaniei, aceasta imagine de frenezie vine in principal de peste Atlantic. Acest lucru se aplica insa vanzarilor de imbracaminte de vara si iarna.

Interesul de Black Friday are sens. Daca ii putem atribui o valoare culturala in Statele Unite, in Europa este o simpla zi de vanzari pe tema tehnologiei. Luna viitoare, multi oameni vor sarbatori Craciunul si pana atunci evita sa investeasca in noi achizitii. 

Pentru a depasi aceasta problema, magazinele ofera motive puternice pentru a-si mentine curba vanzarilor la un nivel cat mai ridicat. Desigur, aspectul psihologic joaca un rol important: dispozitivele, de multe ori scumpe, care au vanzari importante sunt susceptibile de a motiva multi clienti sa faca pasul. Lunea urmatoare avem si ziua de Cyber Monday, care ofera promotii similare, dar exclusiv pe Internet.

In ceea ce priveste smartphone-urile, este interesant sa incepem prin a privi partea producatorului. Daca de exemplu iti doresti un Samsung, poti incepe prin a arunca o privire pe site-ul Samsung si vezi pe care le ofera la reducere.

Marele rival al Android, Apple, intentioneaza si el sa profite de Black Friday datorita numerosilor furnizori. Compania Apple vrea sa poata deturna cativa utilizatori Android ocazional si sa-i conduca de partea lor.

La cumparaturile online Quickmobile este un reper in acest domeniu. Aceasta companie este, de asemenea, unul dintre pionierii Black Friday si Cyber Monday in Romania.  

Cei care doresc sa aiba acces la ofertele Quickmobile pot descara aplicatia magazinului de pe platforma GooglePlay sau Appstore, ca apoi sa creeze un utilizator si sa aleaga o metoda de plata. Metoda de plata cea mai avantajoasa este cea cu cardul bancar sau cardul de cumparaturi. In felul acesta clientul beneficiaza de transport gratuit, iar comenzile efectuate cu cardul sunt prioritizate.

De asemenea, programul de afiliere Quickmobile.ro ofera o sansa unica celor care decid sa devina parteneri, deoarece le ofera beneficii precum reduceri, notificari in premiera si multe premii in baza performantelor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here