Stim cu totii ca romanii sunt printre cei mai mari “consumatori” de moda din Europa. Asta o dovesdesc vanzarile din industria vestimentara din ultimii ani.

Fie vorba de tinute elegante sau casual, se pare ca in Romania stilul nu are varsta.

Recent, moda Neo-Vintage pare ca atrage din ce in ce mai multi adepti, deoarece este o combinatie intre noul si stilul retro. Preferata in special de barbati, deoarece frizurile retro, precum cele purtate Elvis, au avut un impact major asupra femeilor dar, si hainele ce evidentiava masculinitatea. Toate acestea par foarte interesante, dar accesoriul care nu s-a demodat niciodata, sunt acele ceasuri de mana nelipsite de la incheieturile lor.

Magazinul online Ceasmania.ro, dispune de o gama variata de ceasuri barbatesti dar si ceasuri de dama. Ceasurile barbatesti sunt evident un accesoriu care nu lipseste de la inceietura nici unui gentelman. Modele retro, de cele mai multe ori, nu sunt de dimensiune foarte mare si nici foarte decorative, dar pastreaza o elganta minimalista ce pote fii zarita din prima.
De obicei acestea incorporeaza o curelusa din piele maronie sau neagra iar afisasul este mecanic, format din cifre. Un astfel de ceas poate fi succesul dintre o tinuta reusita si una incompleta.

Ceasmania distribuie si ceasuri de dama, acestea fiind lucrate fin pentru incheieturile gingase feminine. Nu este nici un msiter ca toate femeile simbol, care au avut un impact major asupra societatii, precum Marilyn Monroe detineau cel putin un ceas in cutia cu accesorii.
Ceasurile sunt accesoriul esential pentru toti cei care doresc sa fie punctuali si unici prin modelul pe care il aleg. Personal, nu cred ca as iesii vreodata din casa fara sa am ceasul la incheietura.

Citeste si:   Nokia N97 (adevar sau minciuna)

Recomand ceasuri  de pe Ceasmania.ro, pentru a va completa tinuta intr-un mod unic care sa va reflecte personalitatea.

Ceasmania te ajuta sa fii trendy la orice ora!

Spune si tu parerea...