O obsesie de a mea inca din adolescenta a fost utilizarea unei cuverturi de pat in dormitor.

Recunosc ca am fost putin maniaca cu curatenia in casa, obsesie pe care am mostenit-o de la mama mea inca din copilarie, si uite asa am inceput sa dezvolt o obsesie si fata de cuverturile de pat.

Prietenele mele imi spun mai tot timpul ca nu inteleg de ce intotdeauna pun pe pat o cuvertura, cum de am timp sa imi aranjez patul in fiecare dimineata si in plus sunt si surprinse ca am o colectie de cuverturi pe care la schimb periodic in functie de anotimp, de zile, sau depinde de momentul zilnic.

Citeste si:   "Vruuum vruuuum"

Da, recunoc ca nu trece nici macar o zi fara ca eu sa imi fac patul asa cum se cuvine, si anume sa pun o cuvertura peste o lenjerie de pat.

Daca nu acopar patul mi se pare ca ramane deranjat, iar in plus atunci cand utilizam un astfel de produs dormitorul capata o alta infatisare.

Cele mai frumoase cuverturi le-am descoperit pe un site de asternuturi si de aici mi-am cumparat doua cuverturi matalasate pe care le ador si pe care atunci cand le pun pe pat de fiecare data am impresia ca dormitorul este unul nou decorat.

In plus daca vom utiliza o cuvertura de pat trebuie sa fim constienti ca vom proteja si lenjeria de pat.

Citeste si:   Cadou pentru o domnişoară

De cate ori nu ati simtit nevoia sa va intindeti pentru cateva minute in pat ca apoi sa plecati la treburile zilnice? Cu siguranta ca ne putem intinde si direct peste lenjeria de pat, insa da suntem mereu pe fuga, nu ne vom schimba de cate ori venim si plecam de acasa, de aceea cuvertura de pat va proteja lenjeria cu care ne acoperim noaptea si trebuie sa fie curata si proaspata intodeauna.

Totodata o cuvertura va oferi un look elegant dormitorului si schimbandu-le din cand in cand nu ne vom plictisi de camera, este ca si cum ar fi redecorata mult mai des.

Citeste si:   Ştiri îmbrânzite

Incercati macar o data sa utilizati o astfel de cuvertura si cu siguranta parerea va va fi schimbata!!

Spune si tu parerea...