Lumea nu mai poate sta izolata si acolo unde autostrazile nu pot lega tari sau continente, legatura se realizeaza pe cale maritima sau aeriana. Inventivitatea oamenilor le-a permis sa scobeasca un trunchi de copac si sa foloseasca pe post de vasle crengile acestuia, sa poata traversa usor apele mari.

Apoi ambarcatiunile s-au specializat pe zi ce trece si de la vapoarele care faceau luni sau ani pe drum s-a ajuns la salupe ultrarapide, la barcile cu motor puternice si la skijeturi ce se deplaseaza cu viteza luminii.

Este suficient sa stai si sa privesti apa marii sau a unui lac, sa iti dai seama de evolutia ambarcatiunilor.

Daca in trecut, omul primitiv era aproape singur cu intinderea apei, in prezent apele au devenit la fel de circulabile ca autostrazile.

In spatiile destinate agrementului din mari, oceane si barci este o nebunie de nedescris, evident o nebunie frumoasa, fiindca barcile cu vasle se deplaseaza greoi printre vapoarele de curse, cate un skijet spinteca valurile, la orizont se arata si un yaht sau o salupa particulara.

Categoric ca nu se mai poate circula fara cursuri navigatie, in ritmul acesta ca toata lumea sa fie ferita de accidente.

Poate ca esti genul de baiat descurcaret sau genul de fata baietoasa care doreste sa conduca singur/singura ambarcatiunea inchiriata.

Admir oamenii care iau carma cu responsabilitate in maini sigure, de aceea te anunt ca poti face acum cursuri de navigatie la cele mai mici preturi, cu program flexibil, sa iti implinesti visul.

Citeste si:   Cel mai eficient magazin de lenjerii de pat

Poti sa ii conduci cu grija pe cei dragi in larg, sa le oferi clipe de vis la bordul unei barci de lux sau sa lucrezi pentru o firma si sa iti castigi existenta in acest fel.

Iti stau in fata o multime de oportunitati, daca reusesti sa obtii permisul de conducere a barcii cu motor sau permis conducere vele.

Daca vii cu familia la mare sau pe un lac, vei vedea ca te poti plimba cu vaporul dupa ce stai la rand la bilete si astepti ca vasul sa se reintoarca la tarm cu cei care au plecat inaintea voastra.

Uneori va aflati in criza de timp si renuntati la plimbare. Copiii sufera ingrozitor si plang si te simti vinovat ca i-ai adus pana aici si nu ati putut sa mai stati 2-3 ore, sa le oferi plimbarea respectiva.

Daca esti detinator permis barca, lucrurile se schimba, fiindca la tarm stau zeci de ambarcatiuni care se pot inchiria, fara asteptari inutile, fara timp mort si alte neajunsuri.

Drumul pana la obtinerea permisului de conducere a barcii sau pana la finalizarea cursului de navigatie nu este asa de lung.

El incepe de acasa, printr-un popas pe site-ul firmei care organizeaza astfel de cursuri si care ofera informatiile necesare celor interesati.

Pe site am aflat cate tipuri de permis exista, ce trebuie sa contina dosarul de inscriere la cursuri si cum se desfasoara cursurile.

Citeste si:   Voi fi mireasa, ce sapca mea!

Tot acolo am gasit si formularul de inscriere si dupa ce l-am completat si l-am trimis, m-au sunat, sa punem la punct detaliile.

Intra si tu pe site-ul  celui mai bun furnizor de cursuri de navigatie din Romania si inscrie-te sa obtii permisul de care ai nevoie!

La aceste cursuri interesante si utile se pot inscrie cei care sunt pasionati de navigatie si care au implinit 18 ani.

La inceputul cursurilor se parcurge modului de cunostinte teoretice referitoare la legile navigatiei, particularitatile ambarcatiunii respective, diferite scenarii care pot aparea in cursul navigatiei si gasirea unor solutii eficiente pentru rezolvarea situatiilor limita.

Practica se face pe Lacul Snagov impreuna cu echipa care ramane alaturi de studenti de la inscriere si pana la dobandirea pe merit a permisului.

Referitor la tarife pot sa va spun urmatorul lucru: dupa ce ca erau cele mai mici din tara, daca mai aduci doi prieteni cu tine, fiecare dintre voi veti beneficia de o reducere de 11%. O grupa de trei amici plateste mai putin cu 33%, iar banii acestia pot fi cheltuiti in concediu sau reprezinta un avans minim pentru barca pe care o puteti cumpara impreuna.

Esti in vaporas sau in barca pensiunii si parca ai mai sta putin in arealul nuferilor, fiindca sunt atat de frumosi pe apa? Evident ca nu iti permiti sa il rogi pe cel care conduce barca sa mai intarzie, fiindca el trebuie sa mai faca multe curse pana seara.

Citeste si:   Cat de bine te intelegi cu ceilalti la locul de munca sau in relatia de dragoste daca esti in zodia BERBEC?

Daca ai inchiria tu o barca, povestea s-ar schimba. Poti sta cat doresti sa admiri nuferii, salciile pletoase, pasarile, mugurii aurii ai pomilor.

Cel putin pentru acest aspect merita sa ai permis de conducere barca.

Mai sunt insa si altele. Poate iti doresti sa pescuiesti peste proaspat, sa fii sigur de calitatea lui. Evident ca iti doresti sa respecti legea in tot ce faci, adica ai si permis de barca, dar si de pescuit.

Vei simti aceeasi satisfactie pe care o simte legumicultorul care din efortul sau reuseste sa ofere familiei cele mai frumoase si gustoase legume.

Omul viitorului va sti sa utilizeze cat mai multe mijloace de transport, de aceea inscrie-te neintarziat la interesantele si utilele cursuri de navigatie!

Pregateste-te de un concediu nemaipomenit finalizand cursul de navigatie despre care ti-am vorbit!

Strabate apele cu barca si ia-ti timp sa admiri frumusetea din jur, sa respiri aer curat. Ia-ti timp pentru tine, pentru cei dragi si pentru natura ireal de frumoasa!

Lasa pret de cateva ore dispozitivele si patrunde in tainele universului!

E minunat sa ai permis de barca si sa petreci zile si seri pe ape in compania celor pe care ii iubesti!

Spune si tu parerea...