Nu cred ca mai exista nicio companie in Romania care sa nu aiba ca cerinta cunoasterea limbii engleze. Inclusiv in magazine, la angajare, iti cer sa vorbesti, macar la nivel conversational, limba engleza.
Engleza este, fara nicio urma de indoiala, cea mai vorbita limba de pe mapamond. In orice colt al lumii calatoresti, este aproape imposibil sa nu te descurci cu limba engleza. De asemenea, in companii se cere engleza deoarece aceasta este limba universala a afacerilor. Exista multinationale unde sedintele se fac prin videoconferinte cu colegi din intreaga lume unde nu poti sa vorbesti altceva decat limba engleza. Vrei sa avansaezi? Limba ebgleza reprezinta un avantaj. Vrei ca manager sa iti trimiti angajatii la specializari in alte tari, atunci trebuie sa cunoasca limba engleza.

Este relativ usor sa inveti limba engleza. Spre deosebire de alte limbi straine, cu limba engleza avem tangenta in fiecare zi. Deja in limba romana s-au implementat cuvinte engelzesti al caror corespondent nu il avem. Ascultam zilnic melodii in limba engleza, vedem filme, internetul este plin de termeni in limba engleza. Deci, efortul de a o invata nu este prea mare.

Citeste si:   Ce facem cand trebuie sa repatriem o persoana decedata?

Pentru engleza business trebuiesa ai cunostinte putin mai aprofundate. Simpla cunoastere a englezei conversationale nu este suficienta. De aceea, cel mai indicat ar fi urmarea unor cusrsuri profesioniste, cu specializari in limbajul busienss.
Astfel de cursuri engleza companii va pot fi oferite de ILSC ( INTERNATIONAL LEARNING AND SKILLS COUNCIL)
Va puteti specializa in limbaj de afaceri, secretariat, juridic sau turism. Cursurile sunt facut de adevarati profesionisti care pun accent pe dinamism si interactiune. Avantajul cursurilor la această scoala este reprezentat de faptul ca ILSC este centru de pregatire si sustinere examene Cambridge ESOL cu urmatoarele nivele de testare si certificare:
• KET (Cambridge English : Key
• PET (Cambridge English: Preliminary)
• FCE (Cambridge English: First)
• CAE (Cambridge English: Advanced)
• Certificat de engleza pentru afaceri (BEC)
• IELTS
Veti avea oportunitatea sa studiati si sa aprofundati limbajul formal in situatii diverse. Se va pune accent pe toate cele trei componente ale invatarii unei limbi straine: citit, scris si conversatie. Cursantilor le va fi predata comunicarea in scris formala tip redactare mailuri , referate sau raporte. Comunicarea orala formala in limba engleza este foarte importanta. Se va pune accent pe convorbirile telefonice, relatiile cu clientii, comunicarea la intalniri de afaceri sau gestionarea anumitor situatii. Cursurile de limba engleza de la ILSC ofera seriozitate, garantie si seriozitate tuturor acelora care calca pragul institutiei, fie ca este vorba de persoane fizice, fie ca e vorba de companii.
Pentru a va inscrie la aceste cursuri tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul care va va indruma exact spre pasii pe care sa ii urmati in vederea inscrierii si participarii la cursuri. De asemenea, scoala ofera, pe langa calitate, preturi competitive si adaptate pe bugetul fiecaruia.
Indiferent daca sunteti incepator sau aveti cateva cunostinte de baza, sau vorbiti bine limba engleza insa vreti sa aprofundati, ILSC este locul potrivit unde puteti da un nou inceput sau o imbunatatire a activitatii tale. Alegeti-va cursul potrivit si pregatiti-va starul spre o cariere stralucita!

Facebook Comments

Spune si tu parerea...