Compania noastra lucreaza direct cu furnizorii de utilaje, echipamente si masini necesare pe santiere, prin urmare salariatii nostri ar trebui sa comunice direct cu omologii lor din Germania. Cei doi translator nu mai pot face fata, asa ca activitatea este incetinita si incasarile scazute din cauza ca nu vorbim limba partenerilor nostri de afaceri.

Este greu sa scrii e-mailuri prin care sa soliciti:

-masini de sapat santuri

-generatoare electrice

-utilaje de tras cabluri

-utilaje de subtraversare

sa negociezi preturi, sa soliciti reparatii la produse, atunci cand este cazul, sa ceri informatii despre produsele noi si sa le traduci, cand acestea sunt oferite. Asa s-a ajuns la cursuri germana companii.

Am cautat si alte motivatii ca sa invat germana si am gasit o multime. Sa va fac cunoscute pe cele mai importante, sa va conving sa va inscrieti la aceste cursuri utile cat mai repede!

-se vorbeste in multe state ale globului si din moment ce a fost invatata va fi utila in excursiile din Germania, Austria, Begia, Elvetia.

-vorbitorii de germana se pot angaja in Germania primind salarii decente, alocatii mari pentru copiii chiar lasati in tara, burse pentru continuarea studiilor si alte bonusuri.

-germana este limba marilor inventatori si va fi un prilej de mandria  pentru cel care va cunoaste si va vorbi limba in care desteptii lumii au facut descoperiri senzationale.

Cursurile au fost activitati placute si am invatat sa raspundem corect unui e-mail, sa conversam telefonic, sa facem comenzi de masini, utilaje si echipamente, dar si  sa  preluam astfel de comenzi.

In afara faptului ca germana a determinat prosperitatea companiei noastre, ea m-a ajutat sa pot citi reviste stiintifice in care se publica articole stiintifice legate de munca mea. De aici aflu pentru prima data ce a aparut nou in domeniul tehnologizarii constructiilor, materiale de constructie nou patentate si caracteristicile lor.

Germana ne-a permis sa ne dezvoltam, sa inflorim atat individual, cat si in calitate de colectivitate.

Fiindca toti vorbim germana, organizam adesea sedinte online, ne-am imprietenit cu omologii nostri de acolo si am legat prietenii.

Acum noi traducem fara greseala ghidurile de utilizarea a marfurilor aduse direct din Germania fiindca asa consideram corect. Este o impolitete sa vinzi unui roman marfa germana si sa nu-i traduci instructiunile de utilizare, ci sa-l lasi sa se descurce singur.

Fiindca pe zi ce trece constientizez importanta limbii germane, l-am inscris si pe cel mic la cursuri de germana copii, pe care le va frecventa in vacanta de vara.

Acum ne simtim mult mai siguri pe noi si in familie vorbim germana sa ne obisnuim sa o vorbim si cu strainii care vin la noi sau cei pe care ii vom intalni noi, in excursiile din strainatate.

De cand stiu germana foarte bine, am avansat profesional si salariul meu a crescut simtitor. Imi pare rau de timpul pierdut in ignoranta, de aceea recomand tuturor persoanelor active, indiferent de varsta sa se inscrie la aceste cursuri.

Cu cat o faceti la tinerete, cu atat este mai bine, iar voi, mamelor,ocupati-le active si placut vacantele copiilor!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here