Sapunul de maini este la fel de important ca orice alt consumabil de igiena, deoarece il folosim zilnic, inainte si dupa ce ne asezam la masa, dupa ce venim de afara, dupa ce ne-am jucat cu animalele de companie sau in cazul in care lucram in domeniul medical, inainte si dupa fiecare pacient. Acest sapun lichid nu are cum sa lipseasca din viata noastra. Sanito.ro este distribuitorul de incredere al firmelor, institutiilor de stat, al clinicilor, dar si al consumatorilor casnici, care aprovizioneaza detergenti si sapun profesional pentru eliminarea bacteriilor.

La fel de importante sunt si produsele din categoria de dezinfectanti maini, care in ziua de astazi se dovedesc a fi produse ce nu trebuie sa lipseasca din geanta sau din rucsacul niciunei persoane.

Citeste si:   Escort-bucharest.ro un site pe care trebuie sa-l vizitezi

Pentru cei care inca nu cunosc termenul, gelul antibacterian pentru maini este un gel de curatare antibacterian, hidroalcoolic, de generatie noua, utilizat pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor prin frecare.

Substanta activa principala a gelului antibacterian pentru maini este etanolul, ce se regaseste in acest produs intr-o concentratie de 85% pentru a garanta dezinfectarea la mentinerea unui contact de 30 de secunde pe maini, in cantitatea indicata de producator si pentru a garanta efectul virucid, la mentinerea unui contact de 3 minute.

In aceste conditii, gelul antibacterian pentru maini este un gel antiseptic excelent, ce asigura o protectie optima impotriva transmiterii bacteriilor prin atingerea cu mana a zonelor predispuse la contaminare.

Citeste si:   Rent a car, servicii noi pe piata

Gelul antibacterian este un gel de curatare pentru maini, care, pe langa protectia antibacteriana ofera si alte beneficii. Iata care sunt principalele efecte ale utilizarii unui gel de curatare antibacterian pentru zona mainilor atat cu frecventa zilnica, cat si ocazional:

– dezinfecteaza suprafata mainilor prin aplicarea pe piele si frecarea mainilor palma pe palma, cu degetele interpuse;

– mentine igiena mainilor si in situatiile in care accesul la apa curenta si sapun nu este la indemana;

– hidrateaza pielea; 

– protejeaza pielea mainilor; 

– asigura echilibrul lipidic al pielii mainilor, prevenind aparitia zonelor uscate si a senzatiei de piele crapata, resimtita cu precadere in sezonul rece.

Utilizarea unui gel antiseptic pentru maini se face cu scopul de a igieniza mainile si de a elimina bacteriile existente pe suprafata pielii palmelor si, implicit, transmiterea acestora catre zone sensibile, predispuse la infectare. Iata care sunt principalele avantaje ale utilizarii unui gel antibacterian:

Citeste si:   Becuri LED

– este realizata igienizarea mainilor si inlaturat pericolul transmiterii bacteriilor catre zone predispuse;

– poate fi utilizat in orice mediu, in orice spatiu deoarece nu necesita clatire;

– nu lasa mainile lipicioase;

– hidrateaza, hraneste mainile, le protejeaza si inlatura uscarea excesiva si craparea acestora. 

Acesta devine un aliat sigur mai ales in sezonul de raceala si gripa cand virusurile se plimba de la persoana la persoana. Sanito.ro aduce cele mai bune geluri de tip pocket sau dozatoare cu volum mare. De asemenea, brandul de sapun Tork este recunoscut la nivel mondial ca fiind eficient si elimina bacteriile cu o rata de 99,08%. Sanito.ro este distribuitorul cu cele mai bune produse de igienizare!

Spune si tu parerea...