Recent mi-a fost dat sa descopar un magazin online foarte bun ce comercializeaza o gama vasta de saltele de cea mai buna calitate. Acest magazin se numeste saltele-online.ro si ofera o gama de produse de top pentru dormit, avand sute de saltele profesionale din care clientii pot alege.

Si eu eram sceptic atunci cand venea vorba despre somnul de calitate si nu intelegeam cum o saltea poate face toata diferenta in cele 8 ore de somn. Insa am avut norocul sa descopar ce inseamna sa dormi pe o saltea de calitate atunci cand am vizitat casa parintilor anul trecut de Craciun.

Salteaua lor era mult mai confortabila spre deosebire de cea pe care o aveam eu acasa, iar acest lucru m-a facut sa ii intreb de la cine au cumparat acest produs minunat.

Raspunsul lor a fost foarte simplu si s-au oferit sa ma ajute sa achit salteaua cu jumatate din suma de bani daca ma hotaram asupra unui produs. Atunci am intrat pe site-ul saltele-online.ro si am cautat o saltea care sa se potriveasca cu nevoile mele. Am ales modelul de saltea Silver Memory 6, fabricata dintr-o  husa revolutionara conceputa de catre concernul belgian DesleeClama, cu microcapsule ce emit ioni de Argint, elimina mirosurile de transpiratie, confera pielii o senzatie de uscat, chiar si in cele mai calde nopti, si este placuta la atingere

Confortul este asigurat de stratul de material cu „memorie” cu densitate de 50 kg/mc si are grosimea de 6 cm. Acest prim strat reactioneaza foarte rapid la caldura si presiunea corpului.

Placa de ELIOCEL (celula deschisa), ce formeaza suportul de baza, este realizata dintr-un material ferm cu densitatea de 30 kg/mc, portanta de 35 Kpa si are o grosime de 14 cm.

Nu pot sa exprim gradul de multumire pe care il am pentru acest produs. Salteaua cu siguranta m-a ajutat sa dorm mai linistit si de aceea recomand saltele-online.ro!

Spune si tu parerea...