Indiferent de venit, fiecare familie are în zilele noastre cel puțin o mașină. Concepția tuturor este că mașina te stoarce de bani și că trebuie să alegi fie să investești sume mari fie să nu investești nimic și să speri că mașina va ține cât mai mult cu un astfel de tratament minimalist. Te-ai gândit vreodată că poți avea o mașină bine întreținută și fără să investești lună de lună sume mari de bani și timp?

Lucruri mici efecte mari

Probabil că ai și tu senzația că lucrurile mari sunt cele care fac diferența între o viață plină de satisfacții și una plină de frustrări. În realitate, schimbările mici au mai mult potențial decât cele mari, sunt mult mai ușor de făcut și costă puțin spre deloc. Mașina ta poate arăta impecabil cu dacă o dotezi cu câteva accesorii esențiale cum ar o niște covorașe de calitate sau o tăviță portbagaj.

Cum comanzi o tăviță portbagaj

Tăvița de portbagaj este un accesoriu care se găsește în multe magazine online și offline printre care și PTC Auto. Comanda se face în funcție de tipul mașinii pentru că forma și dimensiunile corespund formei și dimensiunilor portbagajului. Nu se poate achiziționa de exemplu o tăviță portbagaj BMV X6 care urmează să fie montată într-un Audi A8. Sunt diferite și trebuie comandate special în funcție de tipul mașinii. Comanda online este mai avantajoasă pentru că se face rapid, inclusiv de pe telefon, produsele fiind livrate oriunde în cel mai scurt timp.

De ce să comanzi un astfel de accesoriu

Multe lucruri din viață trebuie automatizate pentru ca investiția ta de timp să fie minimă. Timpul este cea mai prețioasă marfă de care dispunem și trebuie să avem grijă cum îl vindem și în ce îl investim. Mașina nu trebuie să necesite mentenanță constantă. O tăviță portbagaj care se scoate, se spală și se așează la loc în câteva minute te poate scuti de ore de muncă atunci când vine vremea să cureți portbagajul. Chiar dacă nu faci personal curățenie în portbagaj ci duci mașina la spălătorie timpul celui cate prestează un astfel de serviciun merită economisit. Neglijența ta costă timp, energie și bani care ar putea fi investite în altceva. Dotează-ți cât mai repede mașina cu tăviță de portbagaj și curățenia va fi mai simplă.

Poți avea și tu o mașină perfect curată făcând o simplă schimbare: renunțând la ideea preconcepută că merge și așa. Lucrurile mici au efecte mari asupra calității vieții, asupra modului în care muncim, ne distrăm și înțelegem lumea în general. Multe situații neplăcute ar putea fi evitate cu puțină atenție. O tăviță portbagaj costă puțin însă efectele sunt vizibile, de durată atât asupra bugetului tău cât și asupra timpului alocat îngrijirii mașinii. Nu ezita să adopți o nouă filozofie de viață care își va oferi mai mult timp liber, mai mult calm, plăcere de a urca în mașina ta zi de zi și mai multă satisfacție pe toate planurile. Nu e greu să ai o viață plină de mulțumire și nu e nimic mai simplu să o ai chiar astăzi! Alegerile mici au efecte mari! Alege tăvița de portbagaj pentru mașina ta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here