Cei care controlau cartierul aveau evidenta persoanelor singure si batrane din zona. Uneori ca sa le infricoseze, mafia imobiliara le lega pasari moarte de clanta si le puneau cruci si insemne funerare la usa.
Cand batranii ieseau sa-si cumpere paine sau medicamente erau abordati direct:

-Tataie, ai duce o viata linistita, daca ai merge cu mine la notar si ai trece casa pe numele meu! Ti-as plati facturile si ti-as face toate cumparaturile. Nu-i asa ca nu ai mai mancat carne, fructe si dulciuri demult?
De frica sau naivitate,unii cedau. Infractorii le intrau in case si ii curatau de toate valorile: bijuterii, ceasuri din aur,icoane scumpe, tablouri de valoare si antichitati. Apoi urmau banii stransi pentru zile negre, iar in final actele casei. Intr-o buna zi, oamenii erau dusi cu forta la notar si pusi sa semneze actul de vanzare-cumparare si dati afara din case.

Citeste si:   Anumite unitati ale lui S8 si S8+ se restarteaza fara niciun motiv

In cazul in care oamenii cereau un ragaz sau dadeau inapoi in fata notarului, erau scosi pe hol si amenintati cu cutitul. De frica se intorceau convinsi sa semneze.
Printr-o astfel de trauma a trecut si vecina noastra, fara sa stim de la inceput sa o putem ajuta.
Am crezut ca brunetul care ii pusese stapanire pe apartamentul cu patru camera si doua bai ii este nepot, cum ni-l prezentase la inceput. Mai tarziu, multe ciudatienii ne-au dat de gandit.

Batrana mirosea a alcool si se clatina pe picioare. Ii dadea alcool sa moara inainte de vreme. Cand aparea cu vanatai pe fata spuneau amandoi ca a cazut. Numai cand am vazut-o cu cateva lucrusoare in parc stand pe o banca, desi ploua m-am decis sa o ajut si sa solicit avocat consultanta pentru ea.

Citeste si:   Piese auto Galati cu o garantie de pana la 18 luni vei gasi la Autokarma

Casa de avocatura Motorgacanureci.ro apara proprietatea si reprezentantii ei au ascultat-o cu atentie pe batrana. Pentru a da o consultant pertinenta cauzei, s-au deplasat si la notariatul unde se semnasera actele. Observand camerele de luat vederi de pe hol au cazut de comun acord cu notarul sa analizeze imaginile din ziua in care s-a semnat actul. Adevarul a iesti la lumina, vazand cum infractorul a strans de gat batrana, apoi i-a dat drumul sa ia o gura de aer si a repetat tortura de mai multe ori, apoi i-a pus cutitul la gat.

De la simpla consultanta care a elucidate misterul actului de vanzare-cumparare, pana la reprezentarea in justitie nu a fost decat un pas. Astazi bunicuta si-a recapatat casa si se afla sub grija noastra, a locatarilor din bloc, iar cel care o daduse abuziv afara din casa a fost arestat.

Citeste si:   Cum să vopsești un telefon?

Cand casa de avocatura amintita mai sus descopera o incalcare a legii, continua consultanta cu pregatirea juducioasa a apararii si cu restaurarea dreptatii, daca si clientul doreste acest lucru.
Avocatii de aici sunt printre cei mai apreciati din Romania fiindca isi pun toata priceperea in slujba dreptatii si a adevarului. Aveti o nedumerire juridica sau o situatie litigioasa incalcita? Acum stiti unde gasiti consultant si pe cine va puteti baza daca doriti sa triumfe dreptatea!

Spune si tu parerea...