La fel ca atatea dispozitive tehnologice pe care le folosim astazi, alegerea perfecta a imprimantei este adesea la fel de unica ca persoana sau organizatia care o foloseste. De la dispozitive simple si rationalizate pana la aparatele de mare viteza, exista multe tipuri diferite de imprimante pe piata astazi.

Atunci cand achizitonam un astfel de dispozitiv trebuie sa luam in calcul urmatoarele:

-Viteza de imprimare;

-Culoare sau alb/negru;

-Single sau multifunctional;

-Imprimanta cu jet de cerneala, laser sau rezervor;

-Manipularea hartiei;

-Ciclu de functionare si volumul de pagini lunar recomandat;

-Eficienta energetica;

-Costurile totale.

Pentru familii, o imprimanta de acasa poate deveni rapid un centru central ocupat. Functiile cu zgomot redus ajuta la minimizarea distragerilor la imprimarea proiectelor scolare mari, in timp ce multifunctionalitatea te ajuta sa gestionezi fotografiile de familie, dosarele medicale, documentele de calatorie – lista poate continua. Gospodariile singure pot necesita mai putine functii, dar imprimantele multifunctionale nu costa intotdeauna mai mult si nu ocupa mai mult spatiu decat un dispozitiv cu o singura functie.

Cu tot mai multi profesionisti care lucreaza de la distanta, exista o presiune din ce in ce mai mare asupra imprimantei tipice de la biroul de acasa. In majoritatea scenariilor de lucru de acasa, cel mai bine este sa gasesti echilibrul ideal intre viteza de imprimare si capacitatea hartiei. De asemenea, poti evita costurile suplimentare (si calatoriile de la imprimeria locala) alegand o imprimanta multifunctionala.

Pentru birourile cu echipe mici sau mijlocii, veti beneficia de functii administrative extinse, cum ar fi asteptarea de locuri de munca si asistenta pentru fax. Viteza si capacitatea mare a imprimantelor laser ajuta, de asemenea, la prevenirea blocajelor in trafic, garantand ca nu va trebui sa stati la coada sau sa gasiti altceva de facut in timp ce un coleg imprima. In acest caz, va recomandam optiuni mai mari cu functii multiple. Modelul KYOCERA ECOSYS M2040IDN este efect pentru orice fel de operatiune fie intr-un mediu profesional sau acasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here