Achizitionarea verighetelor este unul dintre acele momente importante in organizarea unei nunti si ar trebui sa stim exact cum sa alegem verighetele.

Cine ar trebui sa aleaga verighetele?

De cele mai multe ori verighetele pentru nunta   sunt alese de mireasa in timp ce mirele doar aproba. Totusi, trebuie sa luam in considerare ca verighetele ar trebui sa fie aceleasi, adica cu aceeasi forma si culoare. Asa ca, cel mai bine ar fi sa alegeti verighetele impreuna pentru ca trebuie sa va multumeasca pe amandoi.

Cine ar trebui sa cumpere verighetele si cand?

Verighetele sunt cumparate in mod traditional de catre mire. De asemenea, se poate intampla ca ambii soti sau parintii sotilor sa aiba grija de acest aspect.

Bugetul pentru verighete se modifica in functie de alegerea materialului, dimensiunea verighetei (si, prin urmare, greutatea acesteia), prelucrarea (in cazul verighetelor personalizate) si tipul (si dimensiunea) pietrelor ce vor fi asezate pe verigheta acolo unde este cazul. 

Va sfatuiesc sa cumparati verighete de la magazinul dvs. de incredere sau de la un profesionist din sector, mai degraba decat sa le cumparati din locatii dubioase.

Pentru a continua cu achizitia, pentru a fi siguri, ar trebui sa le achizitionati cu cateva luni inainte de nunta, deoarece exista atat de multe modele din care puteti alege si este posibil sa aveti nevoie de timp pentru a gasi verighetele care va plac cel mai mult .

Daca va ganditi la o achizitie de ultim moment, amintiti-va ca trebuie sa o faceti cu cateva zile inainte de nunta, deoarece putetisa doriti o gravare in interior. De obicei, numele partenerilor si data nuntii sunt scrise, dar exista si persoane care prefera sa fraze fraze codate, in latina, dedicatii de dragoste etc.

Verighete din aur sau alte materiale?

Acum este posibil sa gasiti verighete in multe materiale, dar, din moment ce va trebui sa le purtati toata viata, va recomandam sa le alegeti in aur, mai degraba decat din alt metal, astfel incat acestea sa reziste in timp.

Alegerea clasica este in aur galben, desi puteti achizitiona si verighete in aur alb sau roz. Retineti, totusi, ca aurul alb tinde sa se ingalbeneasca in mod natural cu timpul si pentru a-l face sa revina la felul in care era la inceput, va trebui sa il duceti la bijutier pentru a-l placa cu rodiu.

Cat despre model, asta ramane la latitudinea viitorilor soti. Aici tot ce conteaza este gustul personal.

Spune si tu parerea...