Locuiesc in apropierea unui oras mic si pe o raza de 15 kilometri, personalitatile sunt cunoscute de catre toata lumea. Toti stiu cand i s-a intamplat ceva preotului din parohia X, profesorului de la scoala Y, managerului de la firma Z (firme nu sunt atat de multe).
Intr-o zi, vestea a cazut ca viteza fulgerului. Masina preotului din parohia unui sat din zona noastra colinara s-a facut scrum la poarta unei gradinite a orasului situat la 10 km distanta. Lumea nu pricepea ce cauta parintele acolo. Bine, important era ca nimeni nu fusese afectat fiindca soferul era in gradinita cand s-a produs incendiul, iar Bmw-ul- torta nu a aprins nimic in jur, dar stiti cum este? Cand se prezinta sau vehiculeaza cateo stire, lumea vrea sa stie totul cu lux de amanunte.
Si lumea avea sa afle sau curiozitatea ei avea sa fie satisfacuta curand. Preotul si-a dus masina la service fiindca avea defectiuni la partea electrica, iar mecanicul a plecat cu ea inainte de a o repara. Acum, multimea avida de informatii atipice ar vrut sa stie cine plateste masina omului, daca mecanicul va fi tras la raspundere. In orice caz, atelierul a dat faliment dupa acesta poveste.
Uneori gresim toti fiindca suntem ieftini la faina si ne scumpim la tarate.
Nu o fi stiut preotul ca exista Apbservice, unitatea cu 15 ani experienta unde se repara ca la carte si este atat de simplu de gasit si contactat BMW Filaret?
Cand vine vorba de masinile noastre, care ne asigura mobilitate si securitate pe soselele publice, nu trebuie sa ne hazardam sa le ducem oriune la reparat!
La un atelier de reparatii auto care se respecta, mecanicii nu pleaca niciodata cu masinile clientilor sa-si rezolve problemele personale si nu le repara de mantuiala, incat acestea sa ia foc in trafic sau sa se aprinda in parcare.
Apbservice, chiar daca este departe de orasul dumneavoastra, este locul unde trebuie sa va duceti BMW-ul fiindca:
-toti clientii sunt multumiti, oricat ar fi de exigenti
-au o experienta de 15 ani si nicio reclamatie sau comentariu negativ pe internet, ca dovada a faptului ca activitatea lor se desfasoara la superlativ
-aici isi desfasoara activitatea cei mai buni tehnicieni
-au o experienta de 15 ani
-diagnoza se face computerizat, asa ca nicio defectiune nu scapa nedepistata
-dispun de aparatura performanta si de echipamente
-sunt un adevarat depozit de piese auto pentru acesta marca de masina
-la nevoie asigura si tractarea pana la atelier
-nu conditioneaza procurarea pieselor de reparatii facute la ei.
Multi nu stiu unde se ofera servicii la standarde europene sau chiar mondiale si apeleaza la unitati unde lucrarile sunt facute de mantuiala si onestitatea lasa de dorit. Sunt preferabile serviciile de calitate, chiar daca pretul acestora este mai mare, fiindca reparatiilorprost facute le putem plati un pret prea mare.
Daca tot ati depus eforturi sa va cumparati un Bmw, nu-l duceti la reparat oriunde fiindca este pacat!
Abpservice face programari rapid, preturile sunt afisate la vedere, exista de asemenea si o galerie de poze, un adevarat document al “lucrului bine facut” care caracterizeaza unitatea.

Facebook Comments
Citeste si:   Camioane Scania perfecte pentru cei aflati la inceput de drum

Spune si tu parerea...