Mansarda de hotel de patru stele de la ferestrele careia se zaresc varfurile muntilor pierzandu-se in ceata. Ploaia rasuna cadentat pe acoperis trimitandu-ma in bratele calde ale somnului. Ploaia pare sa inece pamantul, strazile orasului de munte sunt pustii fiindca sunt izbite de valuri ca tarmurile marii.

”Doamne, cata plictiseala, imi spun! Daca as fi fost in Bucuresti, as fi luat masina si as fi stat toata ziua in mall. As fi cutreierat magazinele cu haine de la un capat la altul si mi-as fi luat ceva sa fiu frumoasa pentru el de Ziua Femeii. Asa, aici, departe, unde sa ma duc?”

Citeste si:   Da timpul inapoi cu Ceasmania

Imi iau tableta si cobor pe strazile lumii virtuale. Merg mult pana la numarul la care se opreste toata lumea: Griffes 31, online fashion store.

Pare un taram binecuvantat de intra oamenii cu un click, iar mainile le sunt goale si mai tarziu, comenzile vin dupa ei la domiciliu. Nici macar nu cara cutii, sacose, cumparaturi, totul este de o eleganta maxima si o discretie totala.

De 15 ani satisfac ei, vanzatorii de la Griffes31, gusturi clasice, rafinate sau capricioase. Glasul ploii ma acompaniaza si ma inspira.

De la mansarda de unde aud ploaia, accesez imbracaminte femei .

Si mi-as dori o rochie lunga, asa cum sunt picaturile de ploaie, cu luciu metalic ca ea, sa fiu seducatoare la masa festiva, sa-mi eclipsesc prietenele si sa-l fac fericit cand voi veni la bratul sau in restaurant. Rochia metalizata Guess by Marciano fi-va piesa de rezistenta din garderoba personala de ocazie. Iar dorul de turcoaz va fi potolit cu rochia turcoaz Guess by Marciano.

Citeste si:   Traduceri Medicale alt spam...

El nu va spune nimic, dar va parea usor descumpanit, cand eu voi imbraca hainele de firma, iar el va fi nevoit sa poarte tricoul cu care a venit aici sau altul dintre cele luate de schimb. Sunt femeia care aude cu urechile inimii reprosuri nespuse de genul:

-Dar pentru mine nu ai ales nimic?

Iata de ce ca sa ridic valul de dezamagire de pe chipul lui, intru si la categoria imbracaminte barbati.

Camasa de culoare albastra Napapijri din bumbac 100% pare facuta special pentru ochii sai mari si albastri si se potriveste perfect cu Pantaloni albastri Tommy Hilfiger.

Hainele au sosit peste 2 zile la mansarda, iar noi suntem fericiti fericiti, chiar daca ninge sau ploua.

Facebook Comments

Spune si tu parerea...